onsdag 2 december 2009

Äntligen blev det kallt............

och härligt frostigt! Vi väntade tills solen kom upp en bit och så gick vi ut Ester och jag. Det var så krispigt och härligt att trampa på alla frusna höstlöv.

Visst ser det nästan ut som grottmålningar på stammen? Det var nästan som om
någon hade varit ute och sprejat naturen med glitterspray. Så fort solens strålar nådde fram så glittrade det så fint! Det är lite svårt att få det att fastna på bild, men lite glitter är det ju i bilden ovan.

Ester favoritgräs hade också en härlig rimfrost. Det ser nästan ut som piprensare!
När vi kom hem så bakade jag lussekatter, men oj vad det var jobbigt för ryggen. Det märks att den inte är helt okey ännu.........

Så här ser Huskvarna-bergets korrespondenter ut när solen skiner................det var allt för idag! Glöm inte att det är skidskytte på TV kl 17.00. En högtidsstund för en sportfåne som jag!
5 kommentarer:

karina sa...

Hejsan!
Ska åka till New York i februari och det känns som det skulle finnas lite av fiberobtik grejor där. Bra sovernir och en kan jag också älska "ler". Har aldrig sett det förut och en hel stad i minatyr, så häftigt. Har lyckats baka riktigt goda saffransbullar utan gluten men magen får ta lite stryk för det är så gott med nybakat. Ha det gott, Karina.

Resa med Herbert sa...

Hej Anette!

Ja naturen är som förtrollad när det kommer lite frost.

Ester och du är riktigt bra korrar.

Lussekatter och stekpannebröd bakade jag igår och känner fortfarande av det i ryggen idag, trots att jag inte har haft något sånt problem som du har haft.

Idag har vi oxå haft ett härligt frostigt väder. Vi har varit inne i stan och fotat bland annat Kronhusbodarnas julmarknad, bilder kommer, inte idag, men en annan dag i min Göteborgsblogg.

Solvarma kramar från Irene

haspet sa...

Härligt med alla vackra frostbilder som kommer nu. Men visst räcker det väl med några minusgrader? Behövs väl inte en massa snö och elände. Kul bild på grenen. Tyvärr missade jag skidskyttet i dag men det gick ju jättebra för tjejerna. Många härliga tävlingar har vi kvar i vinter. Ha det bra. // Kram Peter

Ragnvi sa...

Morning o tack för dina goa rader hos mig! Hoppas du inte är sämre i ryggen idag?!
Här är också minusgrader nu..äntligen! Men ingen snö..suck!
Så fint du gjort ute på bron! Önskar jag kunde göra likadant...
Ullared...efter att ha sett nåt avsnitt på TV:n både vill jag o inte besöka det stället...nångång!
Kramen!
Ragnvi

Husbilen Credo sa...

Frosten blir verkligen vackert på foton och korrespondenterna står i skuggan av allt det vackra.

Av en eller annan orsak gör jag numera aldrig lussekatter.
Köper de jag vill ha, är kanske för lat.
Annat var det när barnen var små.

Ha en underbar onsdag!
ktam ... LottaM