torsdag 25 augusti 2011

Till min pappa.....

Det blir tomt utan dig! Du finns alltid i våra hjärtan............................

Tack för alla ljusa minnen!

söndag 21 augusti 2011

Så har den infunnit sig...........

den som kommer varje år vid den här tiden..............nämligen "trädgårdströttheten". Jag tycker nämligen inte att det är lika kul i trädgården i augusti som det är på våren.
Det mesta ser lite visset och luggslitet ut.........nu ska man ju tänka positivt och försöka hitta skönhet och glädje i allt.................*försöker, försöker*..........nej, det går inte!

Gröna blad med fula bruna fläckar..............nej, inte så vackert.

Inte nog med att trädgården börjar känna sig lite trött och vissen. Det gör jag också vid den här tiden, kanske därför trädgården ser ut som den gör;-).

Ni behöver inte bli oroliga det är inte någon höstdepp på gång. Jag bara är sån................nu vill man dra sig inåt, kura i soffan, läsa en bra bok eller kolla nån bra film och hoppas att hösten och vintern går fort.........


Lite kan man ju halvnjuta när man skyndar förbi den där eländiga trädgården..........Green Envy är tjusig i alla sina former!


En limegrön Zinnia är ju läcker (limegrönt är ju "min" färg). Som barnen brukar säga "vill man göra mamma glad så köp nåt limegrönt!"

Kärleksörten "Jose Aubergine" (har jag för mig att den heter). Visst lyser den upp tillvaron den också.

......och så kommer ju alla lökar jag har beställt om några veckor. I år har jag till och med beställt tulpaner, vita och limegröna förstås....

Det har varit en härlig sommar med många kul upplevelser, Londonresan var ju höjdpunkten förstås. I trädgården har det som vanligt varit en del upplevelser också. Jag får försöka mig på en liten sammanfattning i senare inlägg.

Nu önskar jag er en härlig vecka! Skolorna drar igång här och ja, så är det nog...........den är här på riktigt snart - HÖSTEN!

Kram