lördag 20 mars 2010

Det blir lite enkelspåriga inlägg......

ja, ni får helt enkelt stå ut med det. För just nu kretsar mitt liv kring hundarna! Det går bra och jag tror Ester börjar finna sig vid sin lillasyster. Lite jobbig är hon fortfarande, men nu börjar Ester ta en leksak till Cinitza och när C försöker ta den så morrar Ester - med svansen viftande glatt! Det är väl nån slags uppfostran antar jag!

Oj, vad det har tagit på snön de senaste dagarna! Tänk att det skulle gå såååå fort. Det trodde man inte! Men ännu är det kvar rätt mycket. I vissa land har det kommit fram lite jord och på några ställen kan man skymta vårlökar som växt under snön!
Matdags för prinsessorna! Inte så lätt att urskilja en svart hund mot en svart vägg, men ni har ju sett henne förut;-)


Lilla fröken! Vad man hade glömt var hur vassa valptänder är.......inte så mysigt när hon hänger sig i gäddhänget :-)

Nej, nu är det dags för kvällsmat! Ha det så gott!

fredag 19 mars 2010

Lite hundbilder!

Ja, igår var det dags för Ester att träffa lillasyster för första gången. Lite intressant var det, men sen släppte de ut alla Cinitza syskon också.........då blev det inte lika kul! Sex stycken bråkstakar som hänger runt benen på en - det kan bli för mycket även för den snällaste prinsessan!
Lite bekymrad var hon Cinitza när vi åkte från hennes hundmamma och syskon. Hon skrek och lät mer som en fiskmås än en hund. Men efter ett par mil så lugnade hon sig och sen har det gott bra. Faktum är att hon valde mig som sängkompis före filter med "mamma-doft"! Ester är fortfarande lite misstänksam och fostrar med små dova morranden!
Men i morse så lekte de faktiskt lite! Det kommer att gå bra det här:-)

Så här trött är man när man har fått ett nytt hem!

Ha en trevlig helg allihop! Får väl se om jag hinner blogga nåt.....

onsdag 17 mars 2010

Vi är redo!


I morgon är det äntligen dags att hämta lill-sessan. Hon hade ju "beställt" en rosa himmelssäng, så det var ju bara att fixa en ;-) Ärligt talat så är sänghimlen bara tillfällig..........men en rosa säng blir det i alla fall!

Tandläkarbesöket är avklarat och inga nya upptäckter blev det. Jag har en kindtand som jag rotfyllde för 10 år sedan och den har inte varit bra nån gång. Bara ett tunt skal återstår av den riktiga tanden. Så nästan varje år har jag fått laga den igen...........Senaste det hände, i höstas, hade jag ju sånt vansinnigt ryggskott. Inte hade man lust att gå till tandläkaren då! Men det var ju tur i oturen att det var den tanden som gick sönder. Det finns ju inga nerver i den tanden, så något ont har jag inte haft.

När det gick sönder i höstas så bestämde jag mig för att "nu får det vara nog". Så jag ska dra ut den i stället. Tandläkaren tyckte också det var bra!

I vårt landsting har man infört en månadsavgift hos tandläkaren. Man blir placerad i en grupp och får betala en summa varje månad och sedan behöver man inte betala vid tandläkarbesöket! Jag tycker det verkar bra, kanske är det någon av er som har det?

Snön smälter och det är allt tur det. Nu är det för jobbigt att gå ut på promenad.  Is överallt!

Ännu lyser alla vårblommor med sin frånvaro.........får pigga upp mig med en arkivbild


Snart, snart så kanske man kan skymta tussilago i dikeskanterna igen......

Vi får väl se hur det blir med cyberspace-livet den närmaste tiden..........ni vet var jag finns och vad jag gör............men nån gång sover hon väl den lilla sessan!

Ha en fin kväll!

måndag 15 mars 2010

Helgen som var, veckan som kommer........


Helgen försvann i ett rasande tempo! Jag har jobbat, maken har hjälpt sin syster och svåger renovera sitt nyinköpta hus, lill-killen har varit i fjällen, mellangrabbarna har haft ansvaret för Ester..........

Veckan som kommer den präglas av valpbestyr! Det ska inhandlas lite saker och förberedas inför en ny bäbistid. På torsdag ska hon hämtas lill-sessan................Cinitza! Hon kommer att heta Cinitza också, men jag antar att hon också kommer att få en massa smeknamn. Det ska bli en riktigt spännande vecka!!

Mitt emellan alla "hundbestyr" ska "någon" gå till tandläkaren. Alltid lika pirrigt..........fast jag har inte tandläkarskräck, men ändå. Sen får vi hoppas att vårsolen gör sitt och smälter lite snö! Nu vill jag se lite vårblommor eller åtminstone lite jord!!

Ha en fin vecka!