tisdag 26 oktober 2010

Det är kallt nu.....

Idag var det rejält med rimfrost! Så vackert det är, även om blommorna inte ser så förtjusta ut!

Jag har jobbat en massa extra sista veckan. Tiden räcker inte riktigt till. Det blir bloggandet som tar "stryk", men nästa vecka är nog allt som vanligt igen.


Varvar med lite frostiga bilder från dagens promenad! Det är lite skönare att gå när marken är lite frusen eller skönare förresten egentligen menar jag renare. Lerpölarna är istäckta:-) Även hästskiten är frusen och inte lika bekväm att rulla sig i. Nu är det bäst jag förtydligar mig, om nu någon har missat det, att jag har två hundar!! Så det är alltså inte jag som rullar mig i hästskit;-)

Ikväll ska vi faktiskt gå på hockey. Maken fick tre toppenbiljetter av någon affärsbekant. Så det blir han och jag och lill-killen. De andra bryr sig inte. Ikväll är det HV-Modo.


Oj, vad oktober har gått fort! Men det är för att jag har jobbat lite mer än vanligt. Bättre att jobba mer den här årstiden. Så blir det ju lite sköna extraslantar till jul - vilket inte är helt fel i en fyrbarnsfamilj. Eller någon annan familj heller för den delen!


Vi har ju fått Citygross här i stan och vi har varit där. Bland annat så var vi ju på VIP-visningen, lill-killen och jag! Det stod en vakt i dörren och han kollade alla. Det var nämligen många som trodde att de hade öppnat för alla. Ni skulle sett lill-killen när vi kilade förbi och visade vår biljett och fick gå in;-))

Det var ju fräscht med en ny butik och mycket var väl billigt (öppningserbjudande), men jag tror inte att jag byter från ICA, som ju ligger mycket närmre till för mig. Men en sak som imponerade stort var det fina delikatessdisken, så där var vi i lördags kväll, efter lill-killens handbollsmatch, och handlade lite lördagskvällsmat. Mycket bättre än McDonalds;-)

Nej, nu ska jag dyka ner i stryktvätten hade jag tänkt mig. Står framför tv:n och stryker och så tänkte jag kolla på "svenska hollywoodfruar" från igår.  Snacka om skilda världar.............