fredag 10 februari 2012

Blommig Fredag: Alla Hjärtans dag / Valentine's Day

Alla hjärtans dag och som vanligt får jag inga blommor av maken.................kärlek kan visas på så många sätt och att ge blommor tillhör inte hans! Däremot bytte han avgasrör på min bil förra veckan när det var -15 grader och vi har inget garage..............det kallar jag kärlek.


Barnen visar sin kärlek på sitt sätt de också..............köper choklad till sin chokladälskande mamma.............här symboliserad av en Chokladblomma!Men lite hjärtan och kärlek måste vi förstås visa ändå...................som ett mosshjärta...


...eller ett löjtnantshjärta...

Rosor här ju också till förstås och jag väljer att visa rosen som ligger mig varmast om hjärtat, särskilt i knoppstadiet!Louise Bugnet

En fin vecka önskar jag er alla!

Kika in hos Katarina och kika på mer.

torsdag 9 februari 2012

Tema fredag: liv

Liv.........jo, nog finns det liv i tanten ännu, fast jag brukar säga att i januari och februari så lever jag inte - jag bara överlever.......


Dessa månader vill jag helst vara nästan osynlig............


eller kura i hop mig och mysa med mina närmaste.........


......och när jag väl går ut så smyger jag mig sakta omkring i mitt skal..........av kläder så jag inte fryser!

Men snart ni.........då är det mars och då lever jag upp igen!

Kika på mer bilder här.

Torsdagstema: I like #27

Det blir ett litet konstigt inlägg.............I like.......alltså egentligen så gillar jag inte alls vinter och den här tiden är riktigt jobbig för mig, MEN man kan inte låta bli att fascineras av alla isformationer på berget mitt.I år är de lite fler än vanligt. Det ju så blött och fuktigt innan kylan kom så det var mycket vatten som skulle rinna ned och frysa till.


Dom här formationerna är ju förhållandevis små. På vägen ned från berget blir det en jättelik istappsformation och där kan man ibland se isklättrare som tränar. Då känns det väldigt exotiskt!

Fler bilder på tordagstemat finns här

onsdag 8 februari 2012

Onsdagstema: # 95 surrealistiskt

Surrealistiskt, kanske det...............här står lill-killen och spanar in nånting i fjärran. Japp, han står på sina två ben!!

Bilden är tagen på Ripley's "Believe it or not" i London och där kan man minsann se en hel del surrealistiskt............trot eller ej..........

Kan ju inte låta blir att sticka in en bild till......får man det?


Det här är ju inte det minsta surrealistisk utan alldeles verkligt. Fast liksom overkligt ändå.............som ett sagoväsen är den, påfågeln, när den fäller ut sina stjärtfjädrar. Kan tillägga att det tog en bra stund att få den till det...........eller rättare sagt att den ville det!

Fler overkliga bilder hittar du här!

måndag 6 februari 2012

Måndagstema: I all sin enkelhet/Simplicity

Måndag igen! Kul med Måndagstema. Jag fick tillbaka min blogglust igen:-)

I all sin enkelhet - jag gillar stenar i alla former. Egentligen är det ju inget enkelt i en sten. Det tar ju väldigt många år att få till dom, men för mig är det enkelt ;-) Stenar = vackert!


Ett fotspår på en strand i Spanien i november..........vackert i sin enkelhet och så minns man ju de där härliga dagarna!Här är stenarna på nära håll. Visst är det konstigt att man upplever den här sortens stenar som mjuka?!

Fler bilder kan du hitta hos Helene.

Ha en fin vecka!