lördag 8 november 2014

Trädgårdsfärger: mossgrön

Mossgrön - det var svårt.........men mossa kan ju ha många gröna nyanser....
 
 
Här är det bara en massa "mossgröna" blad tidigt på våren, sen exploderar det i andra färger.

 
 
Hosta-blad finns ju också i en massa "mossgröna" nyanser........Men det finaste mossgröna är väl ändå originalet - mossan! Här har jag lånat lite bilder från skogen, men "extraträdgård"! Mossa tycker jag är så fint, till och med i gräsmattan och jag älskar mossiga stenar i trädgården, fast jag upptäckte att jag inte har fotat dom......

 
Hos Charlotta finns det fler bilder.fredag 7 november 2014

Tema fredag: njutaNjuta - ett härligt ord! Passar bra när jag precis har kommit hem från vår semestertripp till Spanien, med en avstickare till Gibraltar där vi förstås träffade på de här figurerna som vet allt om att njuta!
 
 

 
Fler bilder finns det här! Idag ska jag njuta av tvätt, matinköp och slaskväder.....nåja....
 

Blommig fredag - längtan efter ljus

Ja, vad ska man säga............Sent i onsdagskväll kom jag tillbaka efter två veckor i Spanien. Vi hade kanonväder alla dagar utan den sista då det blev storm. Lite av en chock var det att landa i Sverige och det var supermörkt och snöblandat regn. Att sedan vakna upp i går morse till en vit värld.........ja, vad ska man säga.....
 
Här kommer lite bilder från Spanien. Inte är det lika ljust som Sverige på sommaren, men den här årstiden är det ljust om man jämför.......fast när det blir mörkt då blir det MÖRKT!
 
Jag låter bilderna tala för sig själva...och JA, jag längtar tillbaka....
 


Här finns det fler bilder som vanligt! Önskar er en fin helg trots att vi går mot mörkare tider. Själv får jag leva på minnena ett tag :)