tisdag 15 november 2011

Viva España!

Oj, vad tiden går.......nu har vi varit hemma över en vecka. Här kommer ett litet urval av bilder från vår semestervecka. Jag behöver väl inte säga att det var alldeles underbart att lämna gråvädret bakom sig och få en sista släng av sommar och ljus?


Ni som följt med under bloggtiden vet ju om min stora svaghet - Alperna. Vi  besökte ju inte Alperna på denna resan, men nog var detta det näst bästa...........att flyga över Alperna! Gissa om jag njöt. Hyfsad bild med vanlig kompaktkamera från 11800 meter och genom ett flygplansfönster om jag får säga det själv;-)


Som trädgårdstok blir det förstås mycket foton på alla exotiska "krukväxter".........alltså vara krukväxter i naturlig miljö...........lite skillnad!
Lill-killen spanar in havet...........


....och givetvis så blev det lite badande också. Det var allt varmare än vad det nånsin blir i Vättern, fast vi var rätt ensamma om att bada.Papegojblommor såg jag första gången när vi var på Teneriffa på bröllopsresa. Visst är dom häftiga!


Palmer fanns det i överflöd och nu var det "skördetid". Det vill säga - man sågade ned alla frukter - antagligen för att de blev ett sånt kladd nedanför annars.
Jag skulle allt kunna tänka mig denna "sommarstuga"!


En annan palmvariant. Jag är inte nån expert på palmer som ni märker, men jag njuter av dom ändå.


Njöt gjorde jag också av denna variant av cappuccino. Inte som i Italien, men för sjutton vi var ju i Spanien ;-D

Till sist en liten "cliffhanger"..........i nästa inlägg kommer bilder från detta ställe


Alhambra!