lördag 27 mars 2010

Tänk att det blev vår i år också!

Det kändes som en extra lång väntan, men nu är det här. I alla fall hos mig i Småland. Vintergäck har jag ju visar för inte så länge sen, men det här är årets!! Dom har växt under snön - fantastiskt!
Bloggandet blir lite åsidosatt så här i valp/vårtider, men ett litet inlägg emellanåt hinns ju med! Idag har jag dessutom planterat penséer i krukor och lådor. Det glömde jag ju att ta kort på och nu är det mörkt, men en annan dag ska jag visa er.....

************

Det går bra med hundarna. Man kommer in i valplivet lite bättre för varje dag. Dessutom sover hon gott på nätterna och de senaste nätterna har det inte varit "kissepaus" förrän halv fem...........sen är det ju lite si och så med att somna om, men det går åt rätt håll och vid den här årstiden tycker jag inte det är så jobbigt att inte sova hela nätterna.....
Det behövs två händer för det är fullt upp. Ska den ena klias så ska den andra också det! Det gäller att vara rättvis. Här är det näst äldste sonen som är förste kliare!

Lill-sessan är lördagsfin! Den satt ju inte på så länge förstås, rosetten, "man är väl ingen pudel";-D
Ha en fin helg alla bloggvänner. I morgon är det 11-årskalas här i huset. Då bjuds det på "äkta" spagetti bolognese, med sidfläsk, morötter och selleri i såsen mm. mm. Enkelt måste det vara, här hinns inte stå vid spisen och göra några kulinariska mästerverk!


MusikOFotoAutomaten/Sommartid

Dags för en ny utmaning hos Pialotta (egentligen en gammal utmaning i ny regi!). Sommartider var temat denna vecka och jag längtar efter SOLSKEN! Mycket solsken........En gammal John Denver-låt ifrån 70-talet får illustrera min längtan.

Fler bidrag finns hos Pialotta.

fredag 26 mars 2010

Blooming Friday / Blommig fredag! - rosa

Rosa är ju  min favoritfärg på blommor! Så bilderna på rosa blommor är många. Här följer ett litet urval....

Hedvignejlika
Therese Bugnet
Bonica 82Näva "Ballerina"
Akleja "Nora Barlow"

Paradisbuske

Fingerborgsblomma

och så till sist några vallmo.........


Kika in hos Katarina och titta på mer ljuvligheter

Trevlig helg till er alla. Här stundar 11-årskalas och hundliv förstås:-)måndag 22 mars 2010

Det som göms i snö........

....äntligen kan jag bjuda på lite vårtecken! De sista dagarna har snön smält ordentligt och titta vad som kommit fram - vintergäck!
Tyvärr hittar man lite som inte är så trevlig. Här har mullvaden gjort gångar under snön, stora högar har jag också hittat......... Återstår att se hur stor skada dom har gjort, men jag gissar på att det ligger många högar under snön!

Ett litet vårtecken till. Julrosbladen har kommit fram under snön. Ett par dagar till med milt väder så ska det nog börja se lite trevligt ut i trädgården.
************

Om någon trodde ni skulle slippa hundbilder idag så trodde ni fel ;-)

"Ok, lillasyster.........nu är det så här.....

sätt ned nosen så här så kanske man hittar allt möjligt smaskens!"

"Pinnar är kul, men har jag den så låter du bli - förstått"

"Här uppe har man rätt bra koll på läget. Låt bli att springa i blomlanden bara!"

Hmm, hur var det här då! En hundhög!!


Storasyster kollar in så lillasyster inte gör något fuffens!

Vi har varit ute en stund och nu är det två trötta damer som ligger på hallgolvet och sover!