onsdag 12 juni 2013

Min stackars blogg...........

 den känner sig alldeles bortglömd! Men jag har ju haft mycket att stå i...........Min hund Ester har ju opererats för juvertumör. Den var tur nog godartad fick vi veta häromdagen. Nu är alla stygnen också borta och hundlivet börjar kännas toppen igen.


Mitt i allt detta så har vi haft vårt 100-årskalas..........maken och jag fyller 50 båda två (han i maj och jag i juni......jag är fortfarande bara 49 ;D)

Så det fanns en del att fixa och dona med..........mat till 30 personer mm. det blev italiensk buffé (förstås!). "Någon" ska ju fira sin riktiga födelsedag i Rom!Som ni ser hade vi en fantastisk tur med vädret. Varmt och vindstilla! Tur att man hade en skuggsida att duka på.


Här ser ni hela min familj i hammocken, som var en 50-årspresent.  Jaaa, jag behöver väl inte säga vilken som är jag.....

*****

I trädgården är det full fart förstås och jag försöker insupa alla underbara dofter och njuta så mycket det. Inga stora projekt är på gång, de klarades av i våras, så nu är det bara lite småpill och vattning som gäller.


Här är en "matta" som jag är nöjd med i mitt woodland.Rabatten på framsidan är frodig. Ännu är inte den stora "blomexpolosionen" igång, men det närmar sig.Å så har lilla älskade Louise Bugnet satt fart................finns den nåt ljuvligare än hennes knoppar?! Ja, det gör det förstås, men sockersöta, DET är dom.Så har vi ju dessa "ogräsblommor", som är riktiga blommor men som sprider sig överallt. Jag har gett upp kampen mot bergklinten nu - för visst är den vacker! Och överallt i rabatterna så växer vallmon till sig....................

Ha det så gott i era odlingar allihop.

KRAM