måndag 13 februari 2012

Måndagstema: Sett utifrån

Igår fick vi en föraning om hur våren är, med värmande sol och "takdropp", men idag är det riktigt kallt igen.............Här i huset är det sportlov, lill-killen är sjuk och har smittat mig. Så någon färsk bild blir det inte idag. Jag väljer att drömma om den tid som kommer...............

Mitt växthus med innehåll - sett utifrån! I år får vi börja med att laga glaset i rutorna och noggrant städa golvet rent från glasbitar. Dörrarna blåste sönder i en av decemberstormarna!

Fler bilder finns hos Helene.

söndag 12 februari 2012

Fototriss: Så här ser det ut där jag är.......del 14

Ett tunt lager med nysnö, -5 grader på Huskvarnaberget! Som vanligt den här årstiden så skulle dagen ägnats åt handboll med lill-killen. Men handbollsspelaren ligger nedbäddad med hög feber och allt så hör därtill.........och så är det sportlov! Typiskt alltså!Någon morgonpigg fågel har gått på den nyfallna snön.Annars brukar det vara hundspår som är de första, om det nu inte varit rådjur här under natten.  Ja, gatlampan står snett..........här grävdes ned fiberkabel i höstas och gatlyktan fick lite ändrad placering........får väl se om det fixas nångång!Grått och trist alltså! Undrar vart den där solen tog vägen som lovades i dag?

Fler fototrissar finns här.