torsdag 21 oktober 2010

Tema fredag: rutig

Rutig, hmm............det var lite knivigt efter Carina själv hade använt sig av det jag tänkte på direkt, nämligen den rutiga kungsängsliljan.

Men så kom jag på detta och det blir väl rutigt, åtminstone fönsterrutigt;-)
Alla bilder är från vackra Norrköping, där äldste sonen studerar!

Snöstormen rasar utanför fönstret och att sova är inte att tala om..............jag gillar inte när det är storm och dessutom är maken inte hemma, så här sitter jag och "nattugglar" vid datorn i stället.

Vill ni se fler rutiga bilder så kika in hos Carina.

måndag 18 oktober 2010

Fokus på himlen - bokstavligt talat!

Vilken syn jag såg när jag åkte från jobbet i går eftermiddag. Över "mitt" berg flög en vacker luftballong. Hade ju förstås inte kameran med mig i bilen, men jag skyndade mig ut när jag kom hem och hann precis fånga skönheten innan den försvann bakom träden! Luftballonger är en mäktig syn, som vi har har tur att få njuta av emellanåt!

Alltid skönt när jobbhelgen är över och man blir såååå trött i huvudet när det är så mycket folk hela tiden! Fast tiden går fort och de flesta kunder är snälla och rara som tur är.  Surgubbar och surtanter (eller för den delen surkillar och surtjejer...) är inte kul. Men jag försöker intala mig att de har det nog värst själva..............

Efter jobbet åkte vi en sväng, maken och jag. Vi hade ett objekt vi skulle kolla in. Objekt i detta fallet är = ett hus på landet! Vi sitter ju inte i sjön utan vi trivs bra här där vi bor, men dyker "rätt" hus upp så kanske vi slår till ändå. Fast helst vill jag att de ska dröja tills barnen blir lite större! Gårdagens objekt blir det inget av med i alla fall. Dom är duktiga på att får till det i annonserna de kära mäklarna :-)

När vi kom hem så var det dags igen.............in och hämta kameran och försöka fånga den vackra kvällshimlen! Det blir ju inte alls lika vackert på kort, men ni får en idé om hur det såg ut i alla fall.
Egentligen skulle man klättra upp på taket för att på de perfekta bilderna men det hoppar jag nog över!

I morgon ska jag jobba lite extra och efter jobbet ska jag på VIP-visning av nya Citygross, som öppnar på onsdag! Det är till att röra sig i de fina kretsarna ;-D.............Skämt åsido, en tjej jag känner har fått jobb där så det är hon som har bjudit in mig!

Citygross har hyrt in sig på flaggstångar bland privatpersoner, så här och där kan man se deras flagga. Kul idé och effektivt sätt att synas!  MEN på "fina gräddhyllan" i Jönköping blev det inte populärt..............att skymfa flaggstången på det sättet, nej det går ju inte...........endast den svenska fanan ska finnas på en flaggstång tydligen.  Ibland undrar jag hur folk orkar gnälla över allt...........förmodlingen är det samma sura personer som jag träffar på mitt jobb sen ;-)

Nej, nu får jag sluta att gnälla, inte vill JAG bli en surkärring ;-)

Ha en fin vecka!