fredag 6 mars 2015

Blommig fredag: Rosa

Rosa, är en älskad färg i min trädgård! Den finns även lite grann i huset, men bara lite. Däremot finns det inte en gnutta rosa i garderoben :)
 

Mycket rosa finns det som sagt i min trädgård. Här är litet urval.


Givetvis finns också favoritblomman vallmo i en massa rosa varianter hos mig.

 
Vad längtar man efter nu.........vår förstås. Vi är på god väg, krokus, snödroppar och vintergäck blommar på skyddade ställen. Ännu får vi vänta ett tag på det stora "vår-poffet" och förmodligen som hinner det komma några bakslag också...

 
Den här túlpanen var en nykomling hos mig förra året. Den gillade jag mycket med det rosa och framförallt den gröna randen.
 
 


Ja, den här bilden har jag visat förr, men detta är min favvokombo från förra året. Den rosa tulpanen Angelique och förgätmigej.

En trevlig helg önskar jag er alla. I morgon blir det en liten utflykt och på söndag tänkte jag njuta av vårvädret emellan sonens handsbollsmatcher! 


Här finns det fler rosa drömmar!
 

söndag 1 mars 2015

Trädgårdsfärger: ljusgul

 
Ljusgul, jätteljusgul, är inte så vanligt i min trädgård, men lite hittade jag.
 

Rosen Aicha får väl tillhöra det ljusgula!
 
 
 
Solhatt Coconut lime drar väl åt ljusgult.

 
En liten miniroddis.

 
Den ljuva och älskade honungsrosen.

 
En jättesälg har jag på baksidan som lyser gult om våren och surrar gör det nåt alldeles av bin och humlor. Vi är inte riktigt där ännu, men det närmar sig.
 
Hos Charlotta finns det fler bidrag.
 
 Nu ska jag bita ihop och åka till jobbet. Jobbhelg och lite krasslig........inte kul, men vad gör man. Det är mycket sjukdom just nu, så det finns inga att ringa till heller.....

Ha en fin söndag, så kikar jag in efter jobbet......