fredag 19 april 2013

Blommig fredag: Vårkänslor!


Javisst - fullt av vårkänslor!

Börjar med en lite konstig bild, men trots alla vårtecken så är den det största!! 

Vi har haft problem med stopp i avloppet lite av och till i vinter. På Annandag påsk blev det akut och det var till att ta fram högtryckstvätten och köra och vi trodde allt var ok! Men i helgen ( när maken givetvis var bortrest) så blev det totalstopp. Om ni visste hur mycket vatten det är i en tvättmaskin. Särskilt när man får tömma den från golvet........ Så efter diverse rensningsförsök under veckan så stod vi 4 timmar en kväll...........Maken vid golvbrunnen, jag sopade ut vatten och en av sönerna körde högtryckstvätten och NU FUNKAR DET IGEN!!!! 


Nu till lite blommigt!!


De här plockades under hundpromenaden igår!
Här är framsidan och jag har börjat gräva som ni ser. Var ju tvungen att ta fram alla avloppsbesiktningsrör! Så det var ju tur att jag ändå ska plantera där......


Lite vårlökar som inte vill öppna sig idag när det är mulet.......skulle tagit kort igår! Dom är planterade runt en syren Beauty of Moscow, som jag satte förra året! Hoppas på blommor i år!


Klicka på bilden och var med!

Trevlig helg! Själv ska jag jobba och sen har det kommit en massa som ska planteras..............

måndag 15 april 2013

Vårteckensutmaning vecka 6

Äntligen börjar det lika vår på riktigt! Sista dagarna har varit hårda mot snön..........eller egentligen sista nätterna, som är det första med plusgrader.Inte mycket kvar nu!


Framsidan. Här spirar det både här och där.


Min älskade "rufsrabatt". Lite grönt skymtar man . En av rosorna har nog gjort sitt, men det lär väl inte märkas. Detta är rabatten, som är på min "header"......I mitt "woodland" är det nån som har haft party! Ja, jag tänker inte på tomflaskan utan på alla högar............jösses, vad han har levt rövare den där mullvaden! Det blir lite att ta tag i för mig.......


Rosa blåstjärna!


Ha det så gott i vårsolen (?)!