måndag 15 april 2013

Vårteckensutmaning vecka 6

Äntligen börjar det lika vår på riktigt! Sista dagarna har varit hårda mot snön..........eller egentligen sista nätterna, som är det första med plusgrader.Inte mycket kvar nu!


Framsidan. Här spirar det både här och där.


Min älskade "rufsrabatt". Lite grönt skymtar man . En av rosorna har nog gjort sitt, men det lär väl inte märkas. Detta är rabatten, som är på min "header"......I mitt "woodland" är det nån som har haft party! Ja, jag tänker inte på tomflaskan utan på alla högar............jösses, vad han har levt rövare den där mullvaden! Det blir lite att ta tag i för mig.......


Rosa blåstjärna!


Ha det så gott i vårsolen (?)! 

10 kommentarer:

NinaVästerplana sa...

Trägårn ser ut som ett slagfält efter all snö som tryckt ner, tinat o frusit till istäcken..... En riktigt eländig tid har det varit! Men nu får vi äntligen röja o snart blir det grönt igen 8-)
Ha´t himla gôrgôtt i vårbruket
Nina

Paula i pörtet sa...

Hej, någon vårsol kan inte anas idag, men vi har ju haft soligt nästan varje dag hela senaste månaden. Det ser hoppfullt ut i dina rabatter, vi får vänta ett tag till häruppe i Dalom
Ha en skön vårvecka

trädgårdsdrömmar sa...

Ja nu är det äntligen slut med snön.Men istället så regnar det så vi får översvämning i trädgården igen.Som tur är så har vi inte några Mullvadar.Det räcker med Rådjuren.Kram/Gunsan.

Susie på Stjärnarve... sa...

Va!? Har du mullvadar i trädgården. Det lär vara förskräckligt har jag hört!
Ännu har jag inte gjort några större jobb i trädgården, idag var det visserligen +11 men regnade så vi åkte till Visby för att bl.a. titta på ett växthus. Fanns inte en enda firma som hade något, så det var en stor besvikelse!

Charlotta sa...

Det är så gott att snön är borta, men nu ser man vad som har hänt under vintern. På gott och ont...

Ha en fin vårvecka!

Bettina Bäck sa...

Så söt rosa blåstjärna, det har jag aldrig sett! Och grrrr, för partyglada typer som lever rövare i rabatten.

Jannibele sa...

Ja, se her var det mye på gang! Nå er våren på vei for alvor etter en (alt for) lang vinter. Takk for hyggelig kommentar hos meg.

Landbohaven sa...

Gode billeder.
Godt at sneen er væk.
Her har vi forår. Alle forårsblomster springer ud nu.
Ha´ en god dag/aften.

samson sa...

Nu är det härliga tider
ha det så bra
maggan

Susie på Stjärnarve... sa...

ÄNTLIGEN är våren på gång! Man blir så lycklig, men hjälp vad jobb som ligger framför en nu när allt är så försenat. Hur 17 ska man hinna med.....!?
TREVLIG HELG
Susie