tisdag 25 november 2014

Tisdagstema: modern

Tisdagstema igen och idag är det "modern" vi ska visa! Idag är min kamera på vift med maken, som ska ta julkort på sitt jobb, så det får bli arkivbilder!
 
Modern? Ja, det är väl det minsta man kan säga om The Shard i London. Förra gången jag och "småkillarna" var där (2011) så höll man på att bygga denna mäktiga skyskrapa. I somras när vi återvände så var den färdig. Såklart åkte vi den supermoderna och snabba hissen upp till toppen. En härlig utsikt över London och en minst sagt hissnande upplevelse. Passade på att ta ett glas champagne däruppe på toppen också - för det var minsann min födelsedag!
  
Den är svår att missa - The Shard! London är en av mina favoritstäder och jag älskar just den här mixen av byggnader som finns här, modernt och gammal sida vid sida.

måndag 24 november 2014

Trädgårdsfärger: cerise

Oj, nu höll jag på att missa denna veckan........det är lite mycket nu. Jobbar dessutom lite mer än vanligt i en butik som har fullt upp så här års. Just nu är det julbelysning som gäller. Man gör inte många knop när man kommer hem....
 
Cerise, får mej att tänka på det ljuva 80-talet. Jag hade en cerise-period när det gäller kläder (ja, den har gått över för länge sen!)
 
 
Här kommer mitt bidrag från trädgården. Inte jättemycket cerise blommor finns det, de flesta mina rosa blommor är ljusare och mildare i färgen.
 
 

Hos Charlotta finns det mer bilder.

 
Nu ska jag ägna dagen åt lite hemmafix. Dels ska det fixas i köksfönstret inför advent och så håller vi på att renovera lite.
 
KRAM