måndag 5 september 2011

Med en touch av höst......

Har ju haft fullt upp med "tråkigheter" de senaste veckorna och ännu är det inte över...........Men livet måste ha sin gång och idag gick vi en långrunda "tjejerna" och jag.

Plötsligt så var hösten över oss. Man har ju inte precis reflekterat över vädret heller på sistone så det hade jag missat!


Man börjar ana lite gula löv på björkarna och säden ser väl mogen ut den med.


Vid vägkanten syns de första nedfallna löven och mer lär det komma.


Nu ska jag vara lite "gnällkärring".......varför måste man slänga hundhår vid vägkanten? Har sett det flera gånger och misstänker att det rör sig om samma hund. Men hundhår tar ju ingen plats om man slänger det i soporna. Det vet jag av egen erfarenhet! Nej, det här är dålig stil tycker jag och även om den förmultnar nån gång så ser det trist ut!Helgen har varit tuff.............först så hade ju mamma och pappa bröllopsdag och det var förstås väldigt jobbigt för mamma. I söndags var vi i kyrkan där man läste upp pappas namn.........det heter nåt fint, men jag minns inte det just nu. Det är jobbigt och jag lär få mitt jobbiga längre fram för jag biter ihop och är stark..........tyvärr, skulle jag väl säga, men man är som man är. Jag får väl hoppas att någon "plockar upp mig" när verkligheten hinner ifatt mig......


Nej, nu till lite glädjande saker..............hästhagen är ledig igen! Till glädje för mina fyrbenta döttrar.


Vissa (Ester) gillar det alldeles extra mycket och det tar lång tid att gå igenom hagen för man "måste" rulla sig hela tiden...........Nitza är mest nöjd om hon hinner ta en bit hästskit utan att jag märker det....alla hund(o)vanor är ju inte trevliga!


Det börjar mörkna, men nånstans ser man ljuset i tunneln och det får vi hoppas att man gör rent bokstavligt också!

Kram!