lördag 13 oktober 2012

Oktober!

Vart tar dagarna vägen? Fast vi är lite "orörliga" efter Nitzas alla sjukdomstillfällen så går dagarna i en rasande fart.  Nitza var på återbesök i fredag med anledning av sin operation och under över alla under så visade det sig att tumören vi tog bort trots allt var godartad! Så nu kan vi släppa den oron. Nu är det bara öronen som spökar. Hon har ju "hängöron" med världens trångaste örongångar som dessutom är fulla av hår. Så nu är det svamp i ena örat och svamp och bakterier i andra örat. Det har troligtvis förvärrats av att hon behövt gå med "lampskärm" så länge. Blir alldeles för tätt och fuktigt.  Återbesök på fredag för öronrensning så vi får vi hoppas att vi slipper antibiotika.  Men öronproblemen är ju en småsak efter allt annat hon har råkat ut för.....


Trädgårdsintresset är ju i botten. Inte ens några höstkrukor har jag fått till i år. Men det får gå ändå. Vi har i alla fall köpt spotlights som vi har satt på baksidan. Blev ju lite spännande tycker jag och vi har inte haft någon belysning alls på baksidan så det behövdes verkligen.


Katsuran skiftar till höstkläder och häromdagen kände man den härliga doften av nybakt! Tycker verkligen om katsuran för sin fina färg. Har väl sagt det förr, men jag köpte den för 20 kronor på Nordiska trädgårdar för ca 5 år sedan. Ett naturbruksgymnasie hade frösått egna katsuror.


Lite nya blommor till köksfönstret blev det idag. Läckert med de färgerna tillsammans och så passar de utmärkt i mina limegröna krukor.

Annars håller vi på att ladda för höstlovsresan om två veckor som går till Spanien, samma ställe som förra året. Ska bli så skönt att komma iväg!

Ha det så gott!