torsdag 2 december 2010

Vackra vita vinter! Eller.....

Nej, jag ska inte gnälla på vintern...........jag har gett upp! Den har kommit för att stanna i år också. Vi vågade oss ut på morgonkvisten och fångade ljuset..........


Det är så vackert när solen börja skymta bakom träden!

Titta här vad jag hittade. Visst är det ett naturens underverk!
För övrigt var det riktigt kallt att fotografera idag.........

Lite vinterbus i snön är kul för hunddamerna! Det gäller att hålla sig undan när de sätter igång....

Sonen är lyckligt hemma från London igen. Det var en lång väntan i måndags kväll.........hans tåg råkade ut för signalfelet en mil utanför Nässjö och där blev de sittande. Vi visste innan vi åkte hemifrån att han skulle bli 40 minuter försenad, men se när vi kom dit så flyttade ankomsttiden fram titt som tätt och till slut blev det nästan fyra timmars försening. Så nu har vår familje varit i "tågkaoset" också och inte bara läst om det i tidningarna!
Skickar med lite ljus och värme till er alla............


....eller kanske det skulle smaka bättre med en kopp kaffe i min soliga hörna!!?

Ha en fin dag!

måndag 29 november 2010

Adventshelg och finbesök!

Så var vi inne i juletiden på riktigt! Fixade till det sista med adventsljusstaken igår. Kom på idén med polkagrisar runt ljusen och jag blev riktigt nöjd!

Sonen i London verkar ha haft en toppenhelg! Han som bara älskar att äta på restaurang har fått så han klarar sig ett tag.......Planet Hollywood, Hardrock Café och Chilis mm. Det enda som har varit tråkigt är att när vi växlade in pengar till honom på banken så fick vi en del pundsedlar som var ogiltiga. Tycker det är fruktansvärt dåligt av en bank att inte ha koll på vilka sedlar som gäller i olika länder. England är ju trots allt ett vanligt turistmål.

Såhär såg det ut i går när tjejerna väckte Jocke! Svårt att inte vakna med den uppvaktningen:-)


Mycket snö har vi och mycket kallt är det och då får man minsann finbesök i trädgården! Vad dom är fina domherrarna.

Helgen på jobbet var allt annat än lugn! Fast de flesta var glada och trevliga och då är det ju kul att jobba. Lite kaos var det när AIK-supporters skulle "tanka" på Systembolaget innan matchen mot Frölunda.........Det är tydligen perfekt att stanna vid Systemet på A6 och det ligger mitt över Clas Ohlson. Så där var poliser som stod och vaktade och lika många var det utanför. Men det gick lugnt och stilla även om det var lite högljutt emellanåt!

Ha en fin vecka!