torsdag 1 juli 2010

Macro lovers

Klart det blir en bild från trädgården! I år har min clematis Nelly Moser bara två blommor. Jag tror det beror på "trädgårdshjälpen" som jag hade i våras. Valpen Nitza alltså. Hon har dille på att "klippa ned" clematis och även rosor.  Annars har lilla Nelly växt till sig i år och har nu börjat slingra sig på stolpen som det var tänkt..............nästa år så kanske jag får njuta av fler blommor också ;-)

Fler bilder finns hos Birgitta!

tisdag 29 juni 2010

Sommar har sannerligen kommit med besked!

Värmen är allt härligt och det växer och frodas i trädgården. Midsommaren förflöt lugnt och stilla tillsammans med makens syster med familj. De bor vid Ören och det blev en del badade. Nitza badade för första gången. Oj, så kul det var!

En konstig vallmo har dykt upp i rabatten. Inte minns jag att jag köpt någon sådan.

Nu är det också en högtidsstund att njuta av alla fingerborgsblommor. De är nog vackrare än nånsin i år!


En del är riktigt fyllda av klockor!

Jag fyllde år i går och lill-killen är det ju ordning med som ni vet om ni brukar läsa här. Såklart hittade han den perfekta presenten (som pappa fick betala såklart)!
En rosenbåge! Två klängrosor är planterade. Det blev två stycken Awakening. Den är besläktad med New Dawn och liknar den, men blomman är mer fylld.
Snart har vi ännu ett födelsedagsbarn i familjen. Ester fyller 3 år den 1 juli. Klart att jag måste visa den fina bild jag tog av henne häromdagen. Motstå den blicken om ni kan - jag kan det inte;-)

Nej, nu är det dags att gå ut i trädgården igen. Tillsammans med vattenkannan.........