fredag 19 november 2010

En grå dag................

Kan det bli gråare undrar jag? Har just kommit hem från hundpromenaden, med isande kalla vindar och lite snö som fnyker. Fnyker förresten, vet ni vad det är eller är det ett lokalt ord? Fnyker är när det kommer en och annan snöflinga!

 

En grå dag tänkte jag och fick en gammal låt i huvudet...................kunde satt en hundring på att den heter "En grå dag", men det var tur jag inte gjorde det! För den hette "En blå dag", men bra är den ändå. Vill ni lyssna på den så stäng av "fågeleländena" på spelaren vid sidan av bloggen......Men tänk ändå vad mycket härligare det är med "en blå dag"..........så mycket bättre allt känns då! Fast man får fokusera på något kul i stället för att titta ut genom fönstret. Vi har ju kalas i morgon för "fjortonåringen" och det ska planeras. Hade tänkt mig att göra varm smörgåstårta. Gott, smidigt och går väl att förbereda ganska bra också. Så nu ska jag bara hitta ett bra recept. Gärna billiga ingredienser också ;-)

Fjortonåringen åker till London nästa helg (jag skrev det i mitt förra inlägg, men någon har kanske inte sett det!). Han säljer Expressen på söndagar och i oktober var det en säljtävling där första vinsten var en resa till London. 20 st ungdomar vann den! Så på fredag bär det iväg. Först med tåg till Kastrup och sedan med flyg. Det blir Madame Tussauds, musikalen Thriller (som jag utgår från att det är Michael Jackson musik i) och så ska de åka London Eye. Tobbe var ju i England på språkresa för 1,5 år sedan, men det blev ju bara en dag i London då.  Och tänk vad roligt att få se London i "julkläder" - det måste vara helt fantastiskt!

Här är en bild från "en blå dag" i somras när vi tog en dagskryss till Åland! Ett härligt minne att tänka tillbaka på en sån här grå dag:

Ha en skön helg!


Tema fredag: siluett

Fredag igen och dags för Tema Fredag. Idag är det "siluett" som gäller....................det blev en arkivbild för det är inte precis siluettväder ;-)

Fler bilder finns hos Carina som vanligt.

**************

Hos mig blir det 14års kalas i helgen. En av sönerna har fyllt år i veckan. Samma son ska tillbringa nästa helg i London! Han vann en resa dit nämligen eftersom han säljer Expressen och har sålt alla sina tidningar! Gissa om han är lycklig.............igår fick han programmet: Madama Tussauds, London Eye och musikalen Thriller............Nästan så man blir lite avundsjuk ;-)

Önskar alla bloggare en trevlig helg!