söndag 12 maj 2013

POFF!

Det har kommit det stora POFFET - när allt bara grönskar. Alltid lika underbart...........
De här bilderna är två dagar gamla, så det har hänt ännu mer nu.


Överallt är det vitsippor i skogen. Jag har ju i trädgården också, men inte i "matt-form" även om det säkert blir så till slut!

Rufs-rabatten i knopp! I går började tulpanerna slå ut..........härligt gula och röda. När det gäller lökväxter är det inga regler om färger :-). Visst skulle jag satt in färskare bilder tycker man kanske, men kameran är nedpackad för om några timmar åker vi mot Arlanda för vidare transport mot Edinburgh. Tyvärr ser vädret där inte ut att bli så bra......men det ordnar sig ändå!  Någon mig mycket närstående fyller visst 50 i morgon......maken alltså.


En ovanlig vitsippa som jag har köpt av en bloggvän. Läcker!


Det eviga paddfetbladet...........troget kommer ett blad upp varje år, men inte mer...........märkligt!Bollvivor som jag drivit upp från frön. Gillar dom verkligen.Härligt...........scilla och porslinshyacint, mitt bland allt börjar nu kungsängsliljorna att kika fram. Tittar ni noga så hittar ni en liljebagge också..........."tyvärr" finns den inte mer - sorry!


Så vill jag säga GRATTIS till min äldste son S och hans goa hustru F, som idag firar sin första bröllopsdag! Passar bra att F är med i detta inlägget - hennes favoritblomma är vitsippa :-)