lördag 6 december 2014

Trädgårdsfärger: kolsvart

Trodde det skulle bli svårt, men "den som söker han finner"! Lite svart blommor har det varit genom åren. Numera är det den svarta violen som finns kvar. Den trivs bra hos mig och det är ju kul. Ja, svart skogssniglar finns förstås också och de får vara i trädgården de också. Har aldrig märkt att de gör någon större skada i alla fall.
 


Ett inlägg i med kolsvart måste ju såklart också innehålla mina medhjälpare i trädgården, Ester och Nitza. Så nu får ni en smygpremiär på årets julkort!
Som vanligt får ni kika in hos Charlotta och titta på fler bilder!
 
 
 
 
*************
 
Idag blir det sjukhusbesök. Min mamma fick en stroke/propp igår och fick åka ambulans. Det finns gott hopp om bättring, men det är ju jobbigt ändå förstås och drar upp många minnen. Min pappa fick ju sin första stroke ett halvår efter pensionen och till slut (efter 15 år) fick han ju en stroke igen för 3 år sedan och avled väldigt hastigt. Så det är bara att hoppas på det bästa och att vi får ha kvar mamma ett bra tag till.
 
Tänkte inte skriva något inlägg, men det är rätt skönt att få tänka på något annat och skriva av sig lite.
 
Så var rädda om varandra och KRAM
 

fredag 5 december 2014

Tema fredag: suddig

Tema fredag: suddig, är det nåt som är lätt att få till på mina vilddjur så är det suddiga bilder......att få två stycken att vara stilla samtidigt är inte lätt ;)
 
 
 
Hos Carina finns det fler suddiga bilder!

måndag 1 december 2014

Trädgårdsfärger: brandgul

Brandgult, upplyftande färg som har blivit lite trendig igen. I trädgården hos mig finns inte jättemycket brandgult. Några tulpaner, sibirisk vallmo och så den gamla brandliljan som har flyttat hit från den gamla bondgårdsträdgården (som nu är ett vanligt grannhus utan ladugård).
 

Så var första adventhelgen avklarad. Jag har jobbat hela helgen, så jag är lite mör. Idag blir det lugn och ro. Skönt att det äntligen är december och att det har blivit lite kallare med frost. Det skulle visst bli solsken också!

 
Kom på, när jag kikade runt på era bidrag att jag också har en ros i brandgult - Westerland! Den var jag ju tvungen att lägga till....
 
 
Hos Charlotta finns det fler brandgula blommor!