fredag 5 november 2010

Hunddags!

"Nu tycker vi, Ester och Nitza, att det var alldeles för länge sedan vi var med på mammas blogg! Så kom igen mamma..............visa oss!"

Ojoj, det är väl bäst att man lyder döttrarna då..........
Att klättra upp på stenar gillas ju av damerna men man måste inte sitta på samma sten, även om Nitza tycks tro det!
Här är det något som luktar väldigt gott!

 
Unga fröken hund, hovnarren Nitza! Även om jag tycker att hon börjar bli lite prinsesslik igen.........


Men här på bilden ser man deras olika personligheter! Nitza står vid grinden och spanar efter pappa, hoppas som en studsboll när bilen väl kör upp. Ester står mer värdigt i bakgrunden och väntar "man är väl prinsessa"...........

Häromdagen när vi gick i skogen så var Ester försvunnen.......................var hittar jag henne, jo............Hon hade hittat en perfekt stubbe att klättra upp på! Godisbit tack!

Den här veckan har det varit höstlov. Skönt när barnen är lediga ibland. Här har skrivits önskelistor till kommande födelsedagar och tomtebesök. Vi har också planerat en del av sommarsemestern. Jag och småkillar ska åka en vecka till London är det tänkt! J vill gärna flyga ett "riktigt" flygplan  (han har "bara" flugit i ett litet sportflygplan). Nåväl det är tänkt att bli en vecka med en massa museibesök, London zoo, lite shopping, kanske en tågresa till kusten eller som T vill "till någon liten stad som ser ut som i Midsomer" ;-)

Maken stannar gärna hemma och tar hand om prinsessorna och storgrabbarna!

Har ni några barnvänliga Londontips så mottages dom tacksamt!

En fin helg till er alla och jag tror baske mig att jag avslutar med en "blommig arkivbild"...............blommor är väl aldrig fel!


Någon mer än jag som längtar?


Tema fredag: blå och vit

Färgerna blå och vit ska vi visa idag! Jag väljer något av det vackraste jag vet - vita fluffmoln mot en blå sommarhimmel. Jag kan sitta hur länge som helst och titta på dom molnen och filosofera lite......

Kika in hos Carina och titta på fler blåvita bilder!

Trevlig helg!

söndag 31 oktober 2010

Så här ser det ut där jag är idag, del 9 - höst!

Idag är det ett riktigt gråväder på Huskvarnaberget, som gjort för innemys! Regndropparna hänger tungt på buskar och träd.

Men något innemys blir det inte för mig idag, om man nu inte räknar jobbet som innemys ;-) Men en lönehelg på "gubbdagis" är inte precis lugn och skön.......
Här ser ni lite av mitt hus med uteplats i höstskrud. Inte blir det nåt mys här i kväll heller för då ska vi till Norrköping och gratulera vår äldste son. Jösses, vad tiden går........han fyller 21 år! Inte undra på att man själv är gammal ;-D
Men i morgon och resten av veckan - då kan det blir mys! Småkillarna har höstlov så det får nog hittas på lite! Bakning kanske eller varför inte lite lövkrattning? Ser ut som om det behövs!!

Fler höstbilder finns det här.

Ha en fin vecka ute i bloggvärlden!