onsdag 31 augusti 2011

Livet går vidare........

Idag är det en vecka sedan pappa gick bort och man börjar återgå till det "normala". Idag ska mamma och jag till blomsteraffären och välja blommor till begravningen som blir den 14 september. I måndags var vi på begravningsbyrån och igår valdes det gravplats. Det är mycket som ska göras.......Trädgården har jag glömt bort. Jag såg att mina tomater började mogna  i alla fall.

Igår var jag inte hos mamma, annars har jag varit där varenda dag sedan pappa dog. Pappa fick en massiv hjärnblödning så det hela gick mycket snabbt. Jag tror aldrig pappa han förstå vad som var på väg att hända. Pappa blev ju 82 år och har fått leva ett aktivt liv ändå in i det sista. Så för pappa var nog det här den "bästa" döden. Jag tror inte att han hade fixat att bli sittande och inte kunnat leva som vanligt. 

Jag har väl aldrig trott på de där med andevärlden, men nog har det hänt lite konstiga saker...........Första natten sattes radion i gång nere i källaren hos mamma. Pappa han hade radioapparater i nästan varenda rum i huset och han lyssnade alltid. 

När jag skulle ta fram fika och öppnade skåpet så ramlade koppar ned från hyllan.....nog börjar man undra!

Men det är väl så att man är mer mottaglig för sådana här tankar i detta skedet kanske.....

Ja så är det............livet går vidare, men det är lite på sparlåga ett tag till........

Kram och tack för era styrkekramar och tankar!


Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker.
Världen förändrar sig
varje dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer.
Alf Henrikson