måndag 24 oktober 2011

Vad är det som händer.......

vips så är vi inne i sista oktoberveckan och till helgen är det slut på sommartiden. Så dålig jag har varit på att blogga på sistone, men jag har tankarna på annat.......mamma har nu köpt en lägenhet och huset ligger ute på Hemnet så nu händer det mycket. 


I trädgården intet nytt.........jo förresten  katsuran håller på att vissa och doftar härligt nybakt........det trädet är ett sant mirakel.....
 Den här bilden är från förrförra året så den har vuxit mycket. Jag har berättat det förut men jag gör det igen. Köpte den som planta på trädgårdsmässan i Älvsjö för 20:-. Ett naturbruksgymnasium hade sått själva. Den var då ca 1 dm hög så den har växt ordentligt på 4 år. Nu är den ca 2 meter.


Vi håller på att planerar lite renovering i vårt eget hus. Vardagsrummet behöver göras om, mest behövs en ny soffa.......den är beställd och kommer i december nån gång. Så nu ska det tapetseras och fixas lite innan. Fast det får bli när vi kommer hem från Spanien. 


Jag har beställt två canvastavlor på egna foton..........
Dom här bilderna valde jag. Det ska bli lite naturtema i vardagsrummet tänkte jag. Ska bli spännande att se hur canvastavlorna blir..........


Nästa vecka åker vi så till Spanien och jag hoppas på en härlig vecka med nya, spännande upplevelser och att man får en liten "kick"........kan behöva det känner jag. 


Så..........tills vi "ses" igen säger jag "Hasta la vista"...........