fredag 23 november 2012

Blommig fredag! Ett tips.............

Oj, vilket knepigt tema.................inte ger jag några trädgårdstips att dela med sig av...............fast jag får göra min egen tolkning av temat!


Mitt tips: Man kan ALDRIG ha för mycket vallmo........
Min favoritblomma!

Fler tips får du här!

Trevlig helg önskar jag er alla........jag är "ledig" dvs. från jobbet, i morrn är det handboll med lill-killen (två matcher) och på söndag håller hans lag i tipspromenaden. Det kan bli intressant, har inte gått en tipspromenad på 40 år...........men jag får hoppas att de andra vet har det går till ;-)

Trevlig helg!

onsdag 21 november 2012

Onsdagstema: DELA

Dela, i vår familj betyder det ofta att dela med sig till våra "små" prinsessor Ester och Nitza. Särskilt Ester uppskattar en rejäl tjejfika med mamma. Ballerina-kex är favoriten..........OBS! Det är jag som tar choklad-delen inte Ester. Hundar ska ju inte äta choklad, även om mina jättar skulle får sätta i sig massor för att bli sjuka......

Mums!

Fler bilder finns det på Onsdagstema!

Ha en fin onsdag i gråvädret!

tisdag 20 november 2012

Tisdagstema: sovplats

Ojoj, så länge sedan jag var med här..........men nu börjar blogglusten komma tillbaka! Den här vecka ska vi illustrera "sovplats" och jag har ju två damer, som är väldigt uppfinningsrika när det gäller sovplatser, men här är en favorit regniga sommardagar när trädgårdsdynorna ligger inne, vilket de gjorde mycket i somras;-)Fler bilder med sovplatser finner ni på Tisdagstema!


måndag 19 november 2012

En smak av...........

SEMESTER!!

Mums, vilket härligt tema.........en smak av...............man kan lägga många minnen i smaker och dofter.........Jag tycker ju mycket om att resa och halva nöjet är ju vad man äter och dricker!

För några veckor sedan satt jag på en uteservering precis bredvid Medelhavet, solsken och värme. Drack en underbar cappuccino med vispad grädde! 


Vi var också på marknad och det är ett äventyr det med...........mest spännande att se alla "mat-försäljare". Många kryddor och spännande saker såldes det här.  Nu kan jag inte spanska men kryddor är det i hinkarna!Nu ska jag dricka färdigt mitt morgonkaffe! En smak som inte är så dum den heller :-)

Kika in hos Helene och titta på mer smaker!

Ha det!