fredag 10 september 2010

Tema fredag: fågel, fisk eller mittemellan


Den här fisken (fyrögonfisk) den är allt lite mittemellan........ Den har ju förstås bara två ögon, men de är delade i två halvor, så den kan se klart både över och under vattenytan samtidigt. Smart!

Fler bilder finns det hos Carina.

För mig väntar jobb hela helgen, med början i eftermiddag...


Trevlig helg alla bloggvänner

måndag 6 september 2010

Stentuffa, utmattade eller bara snygga!!

Dags för lite hundbilder igen tycker vi!! I vår familj, om man är hund alltså, så får man en godisbit om man klättrar upp och sätter sig på en sten............vissa saker lär man sig snabbt!

Mamma köpte nya röda mattor på Rusta. Perfekta att sova på som ni ser. Priset var mamma nöjd med också 298:- för båda.  Så blir det pengar över till hundgodis också;-)


Här är vi snyggingar under ännu en träningssittning! Tofsmesen är Nitza förstås.


Nu önskar vi er en trevlig kväll! Vi ni ha ett toppenliv och snyggt sällskap så köp en hund eller två! Svart terrier förstås ;-)

Hälsningar från gästbloggarna Ester och Nitza

söndag 5 september 2010

Fototriss: Plastic Fantastic

För några veckor sedan gjorde jag ett inlägg här i Fototriss (R-trissen) där jag hade mitt rivjärn med på bilderna .......det skulle jag nog inte ha haft! För ojojoj, vilket liv det har blivit i köket efter det..............För det första så blev "fröken Rivjärn" lite märkvärdig och krävde en egen låda..............sen fanns det ju vissa andra som blev sura och arbetsvägrade. Så för husfriden skull och hygienens bästa så är det bäst att detta föremål får bli min bidrag till Plastic Fantastic...

Får jag presentera "herr Diskborste". En väldigt användbar herre.........

...när han inte arbetsvägrar alltså.


Eftersom han är i min favoritfärg så tycker han faktiskt att han ska synas mer i bloggvärlden............jaja, vi får väl se hur det blir med den saken.

Om någon undrar så är bilderna "nattfärska" även denna gång;-)

Fler plastiga bilder finns hos Helena.