torsdag 14 februari 2013

Blommig Fredag: Kärlek

Kärlek är ju ett passande ord just den här veckan.......även om jag/vi inte firar Alla Hjärtans dag. Kärlek ska man ju visa sina nära och kära året om!

Jag väljer att visa min kärlek till blommor och då särskilt min kärlek till rufsiga rabatter med MASSOR av blommor huller om buller............Hos mig gäller inte "less is more" i rabatterna


Den här rabatten ser ju riktig ordningssam ut för att vara min rabatt faktiskt, men mycket blommor är det!


Finns ju något som återkommer i nästan alla mina rabatter, vallmo, fingerborgsblommor och ackleja. Gillar när blommor sköter sig själva och sprider sig lite hur som helst.Perenner blandas med annueller och här och där står den en rosenbuske (jo, de finns här i rabatten även om de inte syns just på detta foto!).


Och mitt i allt pastellfärgat och vitt så dyker det upp en liten obstinat röd vallmo...........ibland kan man till och med hitta oranga! Men de får ju vara kvar de också förstås.....som ett litet utropstecken!Framsidan på sensommaren är översållad av malvor. 


Här kan man skymta rosen i rabatten! En Clair Renaissance är det och lite längre bort finns en Rhapsody in Blue, som här är skymd av lite annat...........


Kika in här om ni vill se mer kärleksbilder.

Ha en fin helg!