tisdag 25 november 2014

Tisdagstema: modern

Tisdagstema igen och idag är det "modern" vi ska visa! Idag är min kamera på vift med maken, som ska ta julkort på sitt jobb, så det får bli arkivbilder!
 
Modern? Ja, det är väl det minsta man kan säga om The Shard i London. Förra gången jag och "småkillarna" var där (2011) så höll man på att bygga denna mäktiga skyskrapa. I somras när vi återvände så var den färdig. Såklart åkte vi den supermoderna och snabba hissen upp till toppen. En härlig utsikt över London och en minst sagt hissnande upplevelse. Passade på att ta ett glas champagne däruppe på toppen också - för det var minsann min födelsedag!
  
Den är svår att missa - The Shard! London är en av mina favoritstäder och jag älskar just den här mixen av byggnader som finns här, modernt och gammal sida vid sida.

7 kommentarer:

Violen sa...

Imponerande modern byggnad! Gammalt och nytt sida vid sida, en mix jag gillar!

Cecilia Artista sa...

Snygga bilder på snygga byggnader! Härligt med mix mellan gammalt och nytt.

lavendia sa...

Det är en märklig byggnad. Den sticker verkligen ut. Jag har bara varit nedanför. Hade jag fyllt år, skulle jag naturligtvis åkt upp om det vankades champagne.

Monica o Jacob sa...

Riktigt snygg även jag som är lite gammalmodig gillar den;-)
Ha det bra

Stare Ström sa...

Stilig byggnad!

Freja sa...

Så läckert, ska komma ihåg det utflyktsmålet till nästa gång jag åker till London, när det nu blir...

Paula i pörtet sa...

WOW så snyggt och häftigt. Vad finns i byggnaden, känner inte ens till namnet. En restaurang högst upp förmodar jag eftersom ni tog en drink men är det kontor eller lägenheter eller något spännande i övrigt?