onsdag 12 juni 2013

Min stackars blogg...........

 den känner sig alldeles bortglömd! Men jag har ju haft mycket att stå i...........Min hund Ester har ju opererats för juvertumör. Den var tur nog godartad fick vi veta häromdagen. Nu är alla stygnen också borta och hundlivet börjar kännas toppen igen.


Mitt i allt detta så har vi haft vårt 100-årskalas..........maken och jag fyller 50 båda två (han i maj och jag i juni......jag är fortfarande bara 49 ;D)

Så det fanns en del att fixa och dona med..........mat till 30 personer mm. det blev italiensk buffé (förstås!). "Någon" ska ju fira sin riktiga födelsedag i Rom!Som ni ser hade vi en fantastisk tur med vädret. Varmt och vindstilla! Tur att man hade en skuggsida att duka på.


Här ser ni hela min familj i hammocken, som var en 50-årspresent.  Jaaa, jag behöver väl inte säga vilken som är jag.....

*****

I trädgården är det full fart förstås och jag försöker insupa alla underbara dofter och njuta så mycket det. Inga stora projekt är på gång, de klarades av i våras, så nu är det bara lite småpill och vattning som gäller.


Här är en "matta" som jag är nöjd med i mitt woodland.Rabatten på framsidan är frodig. Ännu är inte den stora "blomexpolosionen" igång, men det närmar sig.Å så har lilla älskade Louise Bugnet satt fart................finns den nåt ljuvligare än hennes knoppar?! Ja, det gör det förstås, men sockersöta, DET är dom.Så har vi ju dessa "ogräsblommor", som är riktiga blommor men som sprider sig överallt. Jag har gett upp kampen mot bergklinten nu - för visst är den vacker! Och överallt i rabatterna så växer vallmon till sig....................

Ha det så gott i era odlingar allihop.

KRAM9 kommentarer:

samson sa...

Grattis till de hundra åren
Det är ju bara så att man kan inte hinna med allt
jag har en sån där läcker rosknopp
ha en skön semester
maggan

trädgårdsdrömmar sa...

Grattis till er båda.
Så skönt att vovvens tumör var godartad.Då kan ni koppla av nu och njuta av sommaren.
Kram.

Inger Marie sa...

Hei Anette:)
Grattis med 100!
Og det er rett mye som skjer hos deg...så ikke så rart at bloggen må vente...men veldig hyggelig å høre fra deg:))
Gleder meg til flere runder i hagen din:))

Rosor och ruiner sa...

Vad roligt med kalas, och att ni fyller så nära varann att ni kan slå ihop kalasen!
Då får man säga grattis i förskott då! Själv har jag drygt ett år kvar innan det är dags för mig...
kram!

Raija sa...

Grattis i förskott, ifall jag missar det sen.

Fint att ni fick perfekt väder för festen.

Skönt att operationen gick fint och att tumören var godartad. Jag opererade min Nancy i höstas för samma sak och den var också godartad.

Susie på Stjärnarve... sa...

GRATTIS! Gu´ vad ung du är!! Hoppas det "riktiga" födelsedagsfirandet i Italien blir trevligt. Fast ni såg ut som om det var otroligt trevligt på det stora kalaset. Det är mysigt med fester.....
TREVLIG HELG
Susie

Charlotta sa...

Hundraårskalas är inte vardag, GRATTIS!
Och njut de nästa 100 i din vackra trädgård. ;)

Ölandsvindar sa...

Ett woodland har jag alltid önskat mig men det är nog uteslutet här på min sandiga tomt. Trevligt med så där stora kalas någon gång ibland. Jag hade trädgårdsparty med hattvång när jag fyllde 60. Skööönt att lilla vovvens tumörer var godartade. Det är jobbigt nog ändå när de är sjuka.
Kram /Kerstin

Britt sa...

Stort grattis till de 100 åren och min blogg går också på otroligt lågvarv//Britt