fredag 4 december 2009

Adventskalender:4 december

Tänk att vi fick tag i årets glögg! Det var länge sen...................vi brukar få smaka på "årets" fast året efter om ni förstår hur jag menar.
Glögg är gott och värmer i vinterkylan! Mysigt att sitta framför brasan med lite tända ljus och en mugg med glögg och kanske lite godis eller en pepparkaka! Vardagsmys mitt i veckan i december. Ha en fin helg! Klicka på bilden nedan och kika in hos Marie.........


6 kommentarer:

Marie sa...

Mmmmm den är mumsig årets glögg. Vacker färg på flaskan också. Ha en fin dag.

Lillebeth sa...

Nu blev jag ju jättesugen. Måste värma och krydda en omgång vin till kvällen. Ha det gott i kylan!

Resa med Herbert sa...

Hej Anette!

Har du brasa inne? oj vad avundsjuk jag blir, jag har alltid velat ha en öppen spis. Det låter så mysigt att sitta där med en glögg i handen och annars oxå förstås.

Årets glögg har jag inte smakat, men lite annan glögg har det blivit. I denna veckan har det faktiskt blivit 2 gånger. I onsdags var grannen över på lite och igår var vi hos min svägerska som fyllde 65 år och då blev vi bjudna på glögg som välkomstdrink.

En skön helg önskar jag dej och de dina.

Solvarma kramar från Irene

Petit Eyekiss sa...

Jag gillar "årets glögg".
I morgon har vi stor julmarknad i hamnen.Då kommer vårt gamla ånglok med folk från stan och ångbåten Blidösund anländer också.Efter det blir det glögg m.m.
Gör väl ett inlägg om det.

NinaVästerplana sa...

Nu blev jag sugen.... men jag får nöja mig med `vanliga´Blossa-glöggen, det är vad huset förmår just nu ;-)
Ha´t himla gôrgôtt
Nina

Monica sa...

Glögg är gott (fast lite sött för en med diabetes 2) Dock har jag smakat Årets Blossa glögg och tyckte den var god....det bukar ju vara lite svårt att få tag på den :) Trevlig 2:a Advent önskar jag dig
Tjingeling
Monica

ps. Tack för ditt "peppande" ds.