måndag 30 november 2009

Nu är jag med på banan igen........

....när det gäller julförberedelserna. Det första julklapparna har slagits in. Pappret är "årets julpapper" i butiken där jag jobbar (Clas Ohlson alltså). Det märker man när man sitter i kassan....."alla" köper detta! Så även jag alltså. För övrigt är väl "årets julklapp" -spikmattan- ett bra val. För det köptes massor av sådana i helgen............det såg jag också i kassan ;-)

Har julpyntat lite ute också.........det är mysigt med lite ljusslingor. Den här slingan består av LED-lampor, som finns i varmvitt också. Blir ju ett litet behagligare sken av dom. LED-lampor är hållbara och drar lite energi...........ännu ett plus!
Nu varnas det visst för kyligare väder och halka. Halkan är ju inte så kul, men man får ta det onda med det goda. För visst vore det skönt med lite vinterväder nu!
I veckan skulle det bli vår tur att vaccineras, men det verkar vara slut på vaccinet igen. Kanske kommer det på fredag. Nu är det huxflux bara jag som ska ta spruta för de andra tog i lördags. Efter förra veckans kaos (slut på vaccinet) så hölls det öppet i lördags och det blev ingen kö alls utan de gick ut i radio och i högtalarna på "det stora köpcentret" att alla var välkomna. Så maken och barnen fixade det. De öppnade till och med när C kom med lill-killen, som hade haft handbollsmatch och inte hunnit innat stängningsdags.........ibland blir man glatt överraskad av landstinget;-)

Nej, nu ska jag laga mat och sedan är jag "taxi-mamma" till handbollsträningen.
Ha en fin kväll!


9 kommentarer:

gittan sa...

Hrm.. jag gick också ut och skulle fixa ytterligare en belysning men strapsen som medföljde var för korta. Jag fick snällt rulla ihop mina många metrar ljusslinga igen =) Det blir till att tigga längre straps av maken ikväll. Visst är det mysigt med led-belysningarna. Vaccinet däremot hopar vi över ;P Ha en go kväll /kram gittan

OF SPRING AND SUMMER sa...

Fina paket och trevligt julpynt!! Ha det bra.

sinneskatten sa...

Men så fint du gjort!
när jag var ca 17-18 år jobba jag i en fotoaffär och till jul slog vi in julklappar i parti och minut.
Sen Skulle jag flytta till Stockholm och jag minns att jag drömde att hela lägenheten var tapetserad med röda tapeter med stjärnor.
Brukar tänka på det varje jul när julhandeln börjar.

Photos by Storm sa...

Så skönt att vara i gång med julklappandet. Jag är alltid ute i sista minuten. Ha det bra/Lis

Resa med Herbert sa...

Hej Anette!

Oj, vad duktig du är redan slagit in paketen, jag har knappt ens tänkt på vad jag skall köpa.

Och fint har du oxå ordnat det, ja det är mysigt med små ljus som lyser upp tillvaron.

Solvarma kramar från Irene

Husbilen Credo sa...

Åh, så fint Du dekorerat furstkvisten det lyser upp och är så välkomnande.

Tack för din kommentar. Om jag själv visste vad jag hade ångest för hade det varit mycke lättare. Men nu vet jag inte vad det är som tynger mig.
Ska lägga mig och sova så får vi se om jag blir bättre.
Tack än en gång för din omtanke om mig.
Kram ....

Petit Eyekiss sa...

Jag förstår att du gör klart julpyntet i tid. Jag har jobbat inom handeln i över 40 år, och då var kötbullar jansson och de flesta julklappar klara innan slutet av november.När julhandeln drar igång finns ingen tid för privatliv.

Lilla My sa...

Har också önskat mig spimattan till julklapp men få se...
Fint papper du har här har vi också börjat slå in julklappar men ännu är det många kvar att köpa.
Kram

Lena/isklockan sa...

Mysigt det blev med ljusen . LED lampor ska jag lägga på minnet. Vackra paket....En spikmatta skulle jag vilja ha. Testade när jag var på massage nu i höstas. Kändes helt ok och om man gör det varje dag eller iallfall ofta känns det nog ännu bättre efter ett tag. Ha så bra i julruschen. Kram Lena/isis