torsdag 8 oktober 2009

ABC- i ord och bilder runda 2 - C

Oj, vad veckorna går fort. Nu är det redan dags för bokstaven C. Jag fortsätter med mitt eget tema "Resor och utflykter". Nu har vi hamnat i Frankrike, närmare bestämt vid en semesterby som heter Cap Esterel, den ligger en bit utanför Cannes. I många, många år har vi längtat till denna semesterby, som har sett så fin ut i alla kataloger. Men ack så dyrt...........Till slut så gjorde vi slag i saken och bokade en vecka. 10000 svenska kronor för en lägenhet på 27 kvadratmeter..................det är dyrt! (Jämfört med lägen i Kroatien för 5000:- på 40 kvm och med en takterass på 40 kvm med havsutsikt....)


På första bilder ser ni Cap Esterel uppe på sluttningen. Som en liten by ligger det där. Semesterbyar och campingar är bra när man reser med barn. Det finns alltid kompisar och alltid mycket aktiviteter.
Den här aktiviteten var den populäraste hos min två små.

Den näst äldste sonens stora dröm var att få se späckhuggare. I Antibes finns Marineland och där fanns de späckhuggare. Mäktiga djur!



Tillbaka till Cap Esterel.................en mycket välskött anläggning med affärer, restauranger, aktiviteter för barn/tonåringar, fina pooler, golfbana och intet att förglömma ett underbart väder!!



Smågrabbarna var mycket imponerade av alla palmer. Utsikten är väl inte så illa heller......



Så var det ju det här med poolerna..............visst är det fint. Dessutom gick det ett litet gratiståg kontinuerligt från semesterbyn till stränderna.



Det var mitt bidrag till C - Cap Esterel alltså! Rekommenderar verkligen detta ställe!

Klicka på loggan om du vill se fler bidrag.


Tusen tack för alla kommentarer förra veckan.










21 kommentarer:

mormonsen sa...

Ser ut til at dere har hatt en herlig ferie ferie i celebre Frankrike. Flott C.

Lene sa...

Takk for godt reisetips. Så utrolig deilig ut der :)

Camilla Elstad sa...

Det der så utrolig flott ut nå når jeg sitter her og ser snøen laver ned utenfor vinduene... ;) Spekkhoggerne var nydelige, de er vakre på tv og bilder, men så utrolig mye vakrere i virkeligheten!
God helg!

Petunia sa...

Det ser aldeles deilig ut! Frister veldig å reise nå. I morges var det is på bilrutene og kjempeglatt på veiene. Da hadde det vært deilig å rusle barfot på en strand og kjent sand mellom tærene:)

Evami sa...

Der var det vakkert:) Vi vurderer Kroatia igjen til sommeren:) Flott der:)Men Cap Estrel frister også,eller hvilken som helst plass med sol og varme!!!!SPennede å få oppleve spekkhoggere in real life:)

Mona sa...

Jag längtar onekligen bort är jag ser dina härliga bilder från Frankrike...

Tania sa...

Dette så virkelig herlig ut! Flotte bilder:-) Jeg har vært i Frankrike, men aldri ved sjøen..får prøve å få det til en gang.
Ha en flott helg!

Margrethe sa...

En fransk C er flott. Jeg ble varm om hjertet og fikk sommerfølelsen igjen.Her så det deilig ut.

Mia sa...

Flotte feriebilder och vilken grand finale sen da, med den poolen !!! Jag har varit i Antibes, men nu tror jag det blir flera besök till rivieran :)

Anne-Lie sa...

Ser mycket härligt ut! Nästan läge att boka en resa;-))

HildeS sa...

Deilig... Frankrike er nydelig.

Henny sa...

Dejlige billeder af et sted, der ser herligt ud.

Anonym sa...

Det så nå nydlig ut der. Men en smule dyrt for en liten leilighet. Men en skal jo ikke annet en å sove der da. Nydlige bilder fra en helt sikkert nydelig ferie. Ha en riktig god helg

Linda sa...

Ååå nu blev jag sugen på semester....men vi får se, var litt dyrt ja!! Flotte bilder/kort...(Er litt sånn skap-svenske...hehe)

Pupziz sa...

Takk for kommentaren inne hos meg!
Det er ruinene etter middelalder domkirka på Hamar, så er det byggd em glasskatedral over ruinene for å beskytte de mor vær og vind. Fantastisk flott!
Finfin C du også:-D
God helg!

Lappedamen sa...

Så ut til å være en herlig semesterby, men det er et meget dyrt område å feriere i. Jeg var i Nice i september og fy så dyrt det var der.

Rimkogeren sa...

Fin tolkning - Dregene må have fået en oplevelse for livet!

linsky sa...

Det så ut som en kjemepefin ferie!

Living next to me sa...

Så ut som det var verd pengene , og helt herlig ut.
God helg F.

Melusine sa...

Så fine bilder fra Frankrike, ser ut som en fantastisk ferie!

TorAa sa...

Et vidunderlig vakkert område.
Og så er det meget godt tilrettelagt for alle og enhver.

Vi var også i Frankrike i sommer. Fra helt i nord til Toulon i syd, Vence i Øst og Orleans i vest.

Beklager sen kommentar.
Mitt c-innlegg er her:
http://toraamusic.blogspot.com