onsdag 7 oktober 2009

Temavecka: komplementfärger

Fortsätter med denna skojiga utmaning hos Tankebubblor (Nilla). Gult och lila var det som gällde idag. Det är tur att frosten inte har tagit alla blommor. Har nog till och med så det räcker till i morgon ;-) då är det orange och blå som gäller.


Oj, vad det har blåst hos mig i natt. Inte kul, men jag är så glad att jag sluppit snön som jag har sett på en del andra bloggar! Ha en fin onsdag så "hörs" vi i morgon.

9 kommentarer:

Nilla sa...

Några tappra blommor kvar i trädgården! Fint.

Västmanländskan sa...

Ah, en blombild. Det tycker jag om :)

Lillebeth sa...

Vacker bild. Här har det också blåst enormt inatt. Men plötsligt är det varmt. Varmt o varmt, i alla fall +8 graderoch ingen nattfrost. Ha det så skönt!

Maria Thorbjörnsson sa...

Blåsigt värre har det varit här med
Må så gått..Maria

Kerstin sa...

Vilka vackra färger och vacker blomma. Ja här har det regnat och blåst i natt. Nu är det sol men fortfarande blåsigt.
Jo, jag har för mig att femtungan finns i helblå variant också. :)
Ha en fin dag.

AnnaKK sa...

De finaste blommorna i trädgården så här pass sent på hösten är de lila astrarna, tycker jag - och även i min trädgård har de sällskap av några gula "saker". :-)

AnCa sa...

Tyvärr har jag inte så värst mycket till trädgård att hitta foto-objekt i, det verkar ju jättesmidigt! Jag gillar den där blekt lila höstastern!
Ses i morrn!

Vicke sa...

Fin bild!

Monkan sa...

Så lyxigt att bara gå ut i trädgården och hitta färger sådär :-)

Väldigt fin blomma och med de nyanserna var gult och lila riktigt fint ihop. Ja, det ska vara som naturen gör det då blir det bra, jag var tvungen att ta till mer konstlat material.