torsdag 4 mars 2010

Torsdag!

Veckorna flyger iväg! Nu är det torsdag igen.............melodifestivalen har jag bara lyssnat på med "ett halvt öra" de senaste veckorna, men den här låten gillade jag! Glad och pigg och trallvänlig! Givetvis blev den utslagen..........i år är det visst ballader som gäller.......Nu ska jag inte gnälla över det, men liiiiiite tråkigt urval är det i år! Får väl hoppas att rocktjejerna går vidare från andra chansen, så det blir lite drag!


Förmiddagspromenaden är avklarad och det är allt en befrielse att på gå på "torra land" igen. Åtminstone är det torrt och isfritt på en del ställen. Kameran hade jag inte med idag, men mobilkameran fixar ju det rätt bra!


Snövallarna på gatan skottades bort igår och det är så skönt att ha lite mer plats! Det har inte gått att möta någon annan bil och att ha gäster har snudd på varit omöjligt, för det har inte funnits någon plats att parkera på.

Igår lyste solen så härligt. Jag var ute en stund på eftermiddagen, men jag är ju lite solkänslig så jag får ta det lite lugnt. Inget solskyddskräm fanns att uppbringa i skåpen heller. Den tog väl slut i Kroatien i somras!

I år blir det förstås ingen utlandssemester! Vi ska ju ha tillökning i familjen, som ni säkert känner till om ni varit här och hälsat på den senaste tiden!

Ännu vet vi ju inte precis vilken av valparna som blir vår, men jag visar en bild på Ester när hon var två månader! Så vet ni vad ni har att vänta er............


10 kommentarer:

Moments of photography sa...

Naaw...vilken sötis!

Här har nästan all snön töat bort....SKÖÖÖÖÖÖNT!

Sol idag igen här..hoppas hos dej med.

Kram

Gunilla sa...

Det kan bli lite svårt att välja valp men om ni bestämt hona eller hanne så kan det bli något lättare för alla är ju så söta.
När vi hade hund så var det en Labrador ochså en hanne Libro hette han och vi parade med honom och fick en valp som hette Charlie men nu har vi ingen hund men kanske snart.

Här töar det inget ännu men vi har strålande sol och minus 4 grader.

Ha det gott

Kramen/Gunilla

Resa med Herbert sa...

Hej Anette!

Ja, den låten gillar jag med, konstigt att dom låtarna åker ut som vi gillar, ibland kan man ju undra vem det är som röstar, jag tror att det mest är tjejer i tonårsåldern, det är ju nästan bara unga killar som går vidare.

Snön den är inte speciellt kul och för att inte tala om de isiga vägarna. Vi var ute och promenerade igår och jag ville inte fota mer snö, så jag började så vackert att fota en björkgren mot den blå himlen, men sen var det kört, jag måste ju fota verkligheten och den kan du se i min blogg http://solvarm-tillbakaigteborg.blogspot.com/

Och grattis till den nya familjemedlemmen.

Solvarma kramar från Irene

Maria Thorbjörnsson sa...

Ja att få fria vägar e ju något vi verkligen längtat efter
Ska ni bli med ny valp...så underbart...ska bli mysigt att få följa Ester med litet syskon
Ha det..Maria

Maria sa...

Jag kan skicka över lite solkräm till dig. Jag har nog en extra eftersom jag vart tvungen att bunkra upp nu till all sol vi har.
Vad söt Ester är, man glömmer så fort hur det är när dom är små:)
Ha en härlig dag och som sagt säg till om du behöver solkrämen..hehe

Kramar

Vittran sa...

Här är det fortfarande mycket snö. Det kommer att ta tid innan snön smälter bort här. Att gå skogen till här inte det lättaste. På den upptrampade "stigen" halkar man hit och dit, går man där ingen har gått förut kan skaren hålla till viss del men annars åker men ned ändå till knät. Jag vill ha vår nu. Solskenet känns vår men det är också allt.
Gullig hund, det blir nog svårt att välja valp.

Ha en bra dag!

Ninne sa...

O vad det är spännande. Hoppas nu ESter gillar sin nya kompis. Det är ju underbart med de gulliga valparna, man glömmer så fort.
Torsd.idag så vi har haft Tessie här idag o det är så härligt att få gå ut med henne i SOLEN, för den har varit här också
Kram Ninne

mammi sa...

Vi har både snö och sol här. Borde ju va perfekt, men vi skall få ännu en köldknäpp, en rejäl nattetid har de hotat med. På dagarna då det töar, är det som att gå i gungfly, fy för det.
Kram
Marianne

Monica sa...

suck ja snön är seg,,men tänk vad glad man kan bli av att se asfalt,,

här är också mycket snä ännu.
Vad kul med valp,,det skulle jag med vilja ha en till men vi är inte överens,,,
söt hon är Ester
kram Monica

NinaVästerplana sa...

Här o där lyser asfalten igenom även på Kinnekulles vägar... Känns riktigt hoppfullt!
Ha det himla gôrgôtt
Nina