lördag 23 januari 2010

Lördag!

Lördagseftermiddag och dags för en litet blogginlägg. Jag köpte en ny krukväxt häromdagen. En gloxinia. Mycket mindre blommor än de jag minns från mammas gloxinior. Tyckte den var jättesöt och nu bor den i sovrumsfönstret.

Lill-killen är i Hultsfred och spelar handboll. Idag var första gången som vi inte var med, så han var lite extra pirrig. Får väl se när han kommer hem om allt gick bra, men det gjorde det säkert!

Penséerna jag sådde har grott och det kanske kan bli nåt av dom. Bara jag slipper besök av möss i tvättstugan, så ska jag nog lyckas få några plantor. Förra året blev ju alla penséplantor uppätna av en liten mus..........Ja, det var mitt lilla lördagsinlägg.........nu önskar jag er en trevlig kväll, så hörs vi en annan dag!

11 kommentarer:

Maria Thorbjörnsson sa...

Små möss...nä det e ju inte så bra..du får skicka in Ester så hon håller koll på plantorna
Katterna gör det här hemma...
Ha det..Maria

Anonym sa...

Söt gloxinia men tyvärr inte någon kompis till mig. Vet du...jag skrev ju förrut att jag inte skulle så penseér men efter lite begrundande så ...skam den som ger sig, nu har de grott lite, lite lite man kan faktiskt se att skalet öppnat sig och det var ju mer än det gjorde förr året, hoppas nu att jag får uppleva att de blir sådär stora.
Kram och trevlig helg

Knatten sa...

Den där musen minns jag. Får väl hoppas du slipper den i år. /Knatten

Photos by Storm sa...

Jag minns Gloxinia. Kan man inte köpa såna knölar? Tänk att du redan har små plantor på gång/Ha det bra/lis

Gunilla sa...

Riktigt fin gloxinia. Det är flera år sedan jag hade en sådan.

Ha en fin fortsättning på helgen
Kramen/Gunilla

Rosor och ruiner sa...

Vi får väl hoppas att musen inte hann få en massa ättlingar som kommer på besök, och är hungriga...du får väl leja Ester till att hålla koll på de små rackarna! Ha det gott!

gittan sa...

Då håller jag tummarn aför att mössen håller sig ute från huset och att Penseérna hinner blomma / kram gittan

karina sa...

Hejsan!

Härligt att se lite frösådder, men jag får lugna mig ett tag till "ler". Hoppas det gick bra för killen på matchen. Ha det gott, Karina.

Petit Eyekiss sa...

Gloxinian har så fina blad. Som liten kunde jag inte låta bli att stryka över dem med handen.
Ha en skön helg!
Elisabeth

Ingela´s blogg sa...

Möss så otrevligt. Idag kom Johnny in med en näbbmus, kanske ett vårtecken?! Om vi får tro yr.se så blir det 25cm snö här till veckan,,,, Kram

Ulrica sa...

Ett trevligt lördagsnöje :)