söndag 15 november 2009

Fototriss: fult

"fulheten ligger i betraktarens ögon" skriver Helena idag..................men inte kan väl någon tycka att detta är fint, möjligtvis kommer många att tycka att det är stökigt, men det bjuder jag på;-)

Min första "fulhet" är från tvättstugan. Vi är med i ett projekt med hushållsnära sopsortering..........Jättebra! Men det här en förmåga att se ut så här på bänken.........FULT! Det blir väldigt mycket skräp i en stor familj och det är inte alltid att man hinner gå ut till soptunnorna med en gång.................Soptunnorna är förresten ett stort fulhets-exempel. Två stycken enorma kolosser.............i sommar har jag döljt dom med blommor.........men nu...............FULT! Men nyttigt är det med sortering och skönt att slippa fylla bilen..........Men en bättre "mellanstation" önskar jag mig!
Dags för "fulhet" nr 2 från samma rum. Vår groventré..........som sagt vi är en stor familj och det blir väldigt mycket skor..............att sedan en del har storlek 47 gör ju inte inte saken bättre................Jo, det finns en garderob och den är välfylld............En större tvättstuga/groventré skulle jag behöva............för att prata med barnen om att det går att använda skohyllan..............det har jag gett upp..........tror inte vi pratar samma språk;-)


Sista "fulheten" kommer från makens hemmakontor. Fy vad det är fult med alla dessa sladdar............dessutom "inlindade" i hundhår...........Jo, vi brukar dammsuga här, men det verkar som om "elektriska saker" drar åt sig alla hundhår!!
Ja, efter detta fula inlägg, eller stökiga och fula, så är det dags att sätta igång i köket. Här vankas det kalas idag och det är chili con carne för drygt 20 personer som ska knåpas ihop................och så lite tårtor på det............så min dag är räddad!
Fler fula bilder finns det hos Helena.

25 kommentarer:

Anonym sa...

vilken bra triss. Precis samma saker som jag känner igen mig i hemma från vårt hem.

Lasseivomma sa...

Skräpigt är fult, jag håller med. Om jag tog en bild under mitt skrivbord så skulle den likna din bild väldigt mycket. Sedna barnen flyttat har skohögen minskat, och källsorteringen har vi i ett separat utrymme, så där är vi lite bättre....känns bra :o) Ha en skön söndag.

cat sa...

Bra tolkat och jag valde att gå utanför mitt hem, just för att jag inte kunde med att fota fulheten man kan hitta hemma:)

Jah Hollis sa...

Jo, visst kan man störa sig på sådana hemfulheter. Det där med sopsorteringen måste nog lösas på något bra sätt om det inte ska bli så där hemma.

Mona sa...

Jättebra triss! Ja sophanteringen är ett dilemma. Jag bor i en liten lägenhet och jag har kassar med sopor överallt. Bilen från makens hemma kontor... Jag lovar dig. Mitt ser flera ggr värre ut! Och så har jag katthår i stället för hundhår...

gittan sa...

"Skohelvetet" är väl ett evigt gissel. Med tre tjejer som byter skor varje gång de går ut så blir det minsann en del. Och har man då inte ens en grovingång utan bara en pytteliten hall som inte är bredare än dörrhålet så kan du ju tänka dig hur det kan se ut här =§ Sopsorterringen däremot har vi förpassat till garaget / gittan

Ingrid sa...

Du gjorde precis det som jag undvek, att fota, fulheten här hemma. Under skrivbordet ser det ut precis som hos er, härvorna är bara uppblandade med katthår istället för hundhår. Sopsorteringen ska vi inte tala om!

Ha en riktigt fin söndag!
Kram Ingrid

andré sa...

Hehe, ja tydligen ligger inte riktigt all fulhet i betraktarens ögon, för detta är det väl ingen som tycker är snyggt..? ;-)

ormbunke sa...

Vad gör man av alla dessa fula sladdar? Bakom datorn. bakom Tv-n.
Riktigt fult. Anita

Unknown sa...

Morrn.

Tufft av dej att visa upp era "skönhetsfläckar".
Kör stenhård delegering, att dömma av skorna kan man se att det är inte "småfolk"
i huset.
Inte ge upp, då har dom vunnit.
Var och en tar ansvar för sitt......
Lycka till.

Ha de bra.
Hasse A

Doglady sa...

Ja lite stök och skräp är aldrig vackert, bra uttänkt till detta tema.

Cecilia Artista sa...

Fin fultriss du har idag! Visst är det så att vi har en hel del fula saker hemma i vår vardag. Alla sladdar under borden tex. Men fint att ni får en hushållsnära sopsortering, det är ju något bra!

Camilla (Rantis) sa...

jadu.. så där ser du ut lite här å där hos mig med....
Kanske dax att ta tag i det fula??!
Bläää...

NinaVästerplana sa...

Jo du, vackrare hörnor har du ;-) Men det ligger trots allt en skönhet i att du verkligen kör med sortering o drar ditt strå till stacken för miljön!
Ha´t himla gôrgôtt
Nina

Lena/isklockan sa...

Du har verkligen hittat bra motiv. Känner igen det så....:)
Kram Lena/isis

Margareta sa...

Fula områden i bostaden. Skor i hallen som man snubblar över, alla kablar till datorn och så det som blev över får sin plats i tvättstugan. Jag tro att det är lite så vi alla har det. Datorkablarna har jag löst. Sedan står mina sandaler kvar i hallen och trängs med de skor jag använder nu. Inne i duschen ställer vi skurhinken och en plastbalja. En träffande triss. /Made

Anni sa...

Du är ju modig, du, som visar upp sådana fulheter! Första och sista bilden måste väl vara lättast att åtgärda - de kräver bara större förvaringskärl/längre elplanka (julklappstips till mannen?).
Men den där högen med 47:or, ja den har jag här hemma också...

Nukke sa...

" mellanstation" var bra hittat ! Och annors det är snart tid att städa till julen igen, sucka :)

ylvahi sa...

Meeeennnnn....
Det ser ju nästan ut som här ju. Kan inte låta bli att fnissa lite...
Kan det vara för att det är för många av det manliga könet kanske?????

Ha det bra i röran / kram Ylva

Majsan sa...

Vardagsfult.. :) Ungefär som här, ser jag... speciellt sladdarna..

Majsan sa...

Vardagsfult.. :) Ungefär som här, ser jag... speciellt sladdarna..

Anita sa...

Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete! Bra triss!

Anonym sa...

Tja, tror du blir min vinnare denna gång. Hoppas du kan ta det som en komplimang. Men VEM gillar städning och sladdhärvor?? ;)

Unknown sa...

Har förstått att du är med i en "fototävling" eller nått.
Men just detta med återvinning man skulle behöva ett helt rum för att få plast med allt. det är inte var dag som man "åker förbi" återvinningsstationen. Kram

ViDu sa...

Jag håller med när det gäller sopsortering. Jag har själv cirka 1,5 kilometer till några fula containrar. Det är alltid fullt med skräp runt dem på marken. Det blir lätt så att det samlas massor innan man blir färdig att köra iväg med det.