måndag 19 oktober 2009

Stubbigt och fruset.........

Så var jobbhelgen avklarad. Ryggen klarade sig bra och blir bättre och bättre. Fortsätter det så här så tänkte jag testa ett danspass på Friskis på torsdag.......Efter vinterbesöket förra veckan så är nu hösten tillbaka och idag har jag fotograferat stubbar...........

Det är rätt fascinerande att kolla in stubbar och ser hur naturen tar tillbaka dom.........


Här är det svamparna som tar över i stället för mossa som på de flesta andra stubbar. Ester var förstås med på promenaden och efter ett tag så träffade vi på en annan matte och hund som vi bara brukar hälsa på. Men idag lät vi hundarna bekanta sig med varandra och jösses vad de sprang.............så vi tog sällskap resten av promenaden. Ester är jättetrött efter den långa lekstunden och sover gott under trappan! Den andra hunden heter Dagny...........visst låter det kul "Ester har lekt med Dagny idag"..........låter som två gamla damer på ålderdomshemmet ;-)


En svampig och mossig stubbe! Till sist det frusna........

För visst ser det ut som om eken tagit på sig sina vintersockar! Nej, nu väntar tvätten och disken på mig.................Ha en fin eftermiddag och kväll, så "hörs" vi nån annan dag!

2 kommentarer:

Husbilen Credo sa...

Ja trädet har dragit på sig ylle sockorna. kuliga namna på hundarna hade en jobb kompis som kallad sin hund för "Skräpet". När hon bad en kompis ta med skräpet ut då hon gick blev det stora förvecklingar var det Hunden Skräpet eller var det skräpet efter deras myskväll.
Ha de gott Kramar ...

Marie sa...

Härliga bilder hos dig! Jag har tittat och njutit! Precis som vanligt här hos dig...

Ja det är vanligt med människonamn på hundarna nu... Jag har både Svante och Hugo på mina hundkurser...

Nu kallar sängen! Natti natti