söndag 2 mars 2014

Vårtecken andra veckan

Veckan började bra.........sol! Men sen gick det tillbaka till det gamla gråvädret och idag har det faktiskt varit snöblandat regn.
 
 
Men lite vårblommor på trappan måste man ju ha!

 
Sälgen är på G

 
Hinken står på gräsmattan full med skräp och så har vi ju kommit till mars. Äntligen!
 
Kika in hos Annica och kolla hur långt våren har kommit på andra ställen

7 kommentarer:

Charlotta sa...

Lite rensning i rabatterna är ett gott vårarbete. Man ska nog egentligen inte plocka bort för mycket skyddande skräp ännu, solen är förrädiskt varm och go vissa dagar. Men det är ju så svårt att låta bli när det äntligen är möjligt. :))

Caroline sa...

Ser att du redan plockat bort lite skräp.
Själv väntar jag ett tag, an vet ju aldrig om det blir frost igen framöver, fast det kliar onekligen i fingrarna :)

Annika sa...

Så vårfint på trappan! Vill också komma igång med städningen i rabatterna - åh det är vår på gång!!!:-) Fast ikväll föll snön igen med stora flingor! :-(
Ha det gott!
Kram Annika

Meta sa...

Sälgen den har jag sett med och vad härligt att du har kunnat börja plocka skärp. Hos mig är så blött att jag får allt vänta ett tag till.
tills det slutat att regna i alla fall.
Ha en fin vecka
Kram Meta

Monica sa...

Oh fint att börja i rabatterna, här är åtta grader varmt men hu så mycket dimma..jag ligger sjuk så jag går bara ut med mina herrar,,får se om jag hittar några vårtecken då, ha en go vecka kram Monica

lavendia sa...

Du har kommit igång ser jag. En sak jag blev litet konfunderad över - sälgen ser ut att vara upp och ner, men hunden är rätt.Eller är jag helt fel ute?

Marie i Skrifvarstugan sa...

Intet är som väntans tider, brukar man säga, och väntan på våran härliga vår som är här snart, är verkligen något att se fram mot.
Jättefina bilder av våraning du fångat med din kamera. /Marie