fredag 2 oktober 2009

Fredagsfärg: grått och lime

Limegrönt är en favoritfärg hos mig och en av favoritväxterna är limegrön blomstertobak. Sån tur att inte frosten tog död på allt i natt! Stenar har jag ju gott om i trädgården också och stenar är ju oftast grå..............så det var till att gå och arrangera ett bidrag idag!

Fler fredagsfärger finns det här.

Trevlig helg alla bloggare. Här blir det 18-årskalas i kväll!


10 kommentarer:

Lillebeth sa...

Hoppas kvällen blir riktigt lyckad. 18 år är ju lite speciellt. Och vilken tur att inte allt har frusit hos dig. Jag ska snart ta mig en runda och se över förödelsen. Kanske finns det något att ta in. Ha en jätteskön helg. Kram!

gittan sa...

Lime är fint och det var ju tur att frosten inte tog hand om allt på en gång. Ikväll är jag ensam hemma. Maken på hockey (jag vägrar en fredag) och döttrarna på galej =) En skön helg önskar jag dig med / kram gittan

Pialotta sa...

Frosten kommer nu på allvar även här nere i Skåneland.. så rysligans kallt nu på nätterna 1.... -0.. ja på dagarna oxså.. så där 10 grader nu.
Visst är tobaksväxten en väldigt vacker prydnad.. hade den förra sommaren i min balkonglåda.. du fick till en vacker arrangerad bild:-) Ha de så fint idag.. fyller sonen nu idag kanske ..18 år?
Du, nu är det jag som fått den där ryggsmärtan.. det blir spikmattan idag;-)

Pumita sa...

Oj, jag trodde att tobaksblomman bara var röd! Färgen är riktigt läcker! Har själv en vacker mörkröd i en stor kruka på balkongen. Första gången i sommar, gillar den jättemycket eftersom den blommar så rikligt. Allt gott! Johanna

Madelens Blogg sa...

fin bild

Veronica sa...

Nice, våra bidrag är rätt så lika idag......=) Jo, jag mår faktiskt bättre. Knaprar dock på de vita runda än så jag ser framemot när jag slipper dem. Ha en trevlig helg =)

Photos by Storm sa...

Ja, ditt arrangemang blev perfekt. Hoppas ni får ett tervligt kalas och att du får en skön helg/Lis

sinneskatten sa...

Att du fortfarande har den kvar, här somnade den in för ett tag sedan. Men snyggt mot den gråa stenen är de.

Mona sa...

Fint arrangemang. Den vackra stenen ger liv åt bilden.

TrädgårdsPrinsessan - Annika sa...

Jag "upptäckte" också lime-grön tobaksblomma i år. Den prydde sin plats i flera olika rabatter och krukor (det var ju så små frön, så det blev några plantor :-)