torsdag 1 oktober 2009

Jag har investerat!

Efter alltför många i år i dåliga skor har jag äntligen investerat! I två par rejäla, vattentäta, fotriktiga skor och kängor. Har varit dålig på att unna mig själv rejäla skor, först har barnen fått sitt och sedan var det min tur....................I somras köpte jag helt själviskt 2 par ECCO-sandaler och det var helt underbart. Vilken skillnad mot "billiga" skor. Jag har problem med fötter pga. hallux vallux dvs. knölar vid stortån. Så många skor som jag köpt genom åren och som jag sen inte kunnat använda, men nu är det ändring på gång.
Egentligen blir det ju inte dyrt om man köper några få par riktiga skor, i stället för ett stort antal billiga! Höst/vinterskorna var de dyraste skor jag nånsin köpt...........men de var ju lite nedsatta i pris så egentligen sparade jag ju 500 kr ;-). Nu har jag använt höstskorna hela veckan och de är verkligen sköna och jag är helt torr om fötterna efter våra promenader. Vilket är mer än vad man kan säga om Ester............hon var allt annat än torr idag. Det började såklart ösregna när vi kommit halvvägs........Att bli blöt av regn är inte kul, tycker Ester, men att bada i dike och sånt är tydligen helt ok......

Nåväl, väl avtorkad så tog vi sen lite fika..............fika är gott, tycker Ester och nu sover hon och snarkar under trappan!

7 kommentarer:

Lilla My sa...

Det var en våt vove det :) men så sööt!
Skor det har jag också funderat på att jag borde investera i till jobbet men ännu har jag inte kommit mig för.
Härligt när det är höst och man får vila lite från trädgårds skötsel men inte räcker det länge förrän man längtar tills man får planera för nästa vår .
Ha det bra
Lotta

sinneskatten sa...

Du har den stora äran att ha samma bekymmer som jag...Fötter....
Usch så många olika skor jag köpt, men dessa knölar ställer till det.
men jag köpte goretex kängor för två säsonger sen för en hiskelig massa pengar, och tänk de sitter som handsken helt underbara.

anemonen sa...

Rätt gjort. Man måste unna sig saker och ting. Bra skor är ett måste om man skall promenera. Mina nya går jag in just nu. Varannan dag så att säga. Mår du bra mår barnen bra så är det så fortsätt unna dig godbitar.

ormbunke sa...

Ja, Hallux Vallux känner jag till. Har en vid min vänstra stortå.
Det är alltid jättejobbigt att köpa skor. Ecco eller Rieker går bra till promenadskor men hitta några finskor är inte roligt.
Men jag har också kommit fram till att lägga några extra kronor på skor för köpa billiga som man inte kan använda är bortlagda pengar.Dina nya skor ser sköna ut. Anita

NinaVästerplana sa...

Gjorde detsamma i vintras, ivrigt påhejad av sonen.... två par sköna skor som jag hoppas få njuta av många år. O då blir de ju billiga räknat per användardag ;-)
Kommer nog o vara bra för din rygg också....
Ha´t himla gôrskönt om fôttera....
Man ska va gla åt fötter ;-)
Nina

Christina, Sweden sa...

Har samma fotproblem som du och känner igen mig helt ....
Köper nu endast "bra" breda skor och vilken skillnad! Har dessutom fått fotbäddar gjorda åt mig - vilken skillnad. Goretex kängor och skor är mina favoriter sedan flera år tillbaka. Eccos "vanliga" skor har numera blivit alldeles för smala i formen för mig.....

Ulrica sa...

Ja, bra skor är en gudagåva. Men jag känner igen det där... först till barnen sen blev det inte så mycket över.