onsdag 3 september 2014

Man måste ju drömma lite.........

.....maken har en dröm om en liten "bondgård" eller åtminstone ett hus på landet....så igår åkte vi och tittade på ett, men just det blir det inte.......men vacker trakt fick vi åka igenom i alla fall.......
 
Drömmar ja, frågan är bara vilken av alla drömmar det blir eller om det blir någon..........Jag kan visst tänka mig ett hus på landet, men jag tycker det är lite för tidigt. Bättre att vänta tills alla kidsen har gått färdigt skolan och är mer "självtransporterande"!
 

Sen finns ju den där ständiga drömmen om en sommarstuga på kusten, Haverdal ligger oss varmt om hjärtat. Blir den drömmen verklighet blir det nog inget hus på landet utan en lägenhet i stan.....med lite plats att odla på (annars vantrivs jag nog.....).


 
Eller kanske ska vi förverkliga drömmen om en husbil och göra roadtrips i Europa, kolla på olika sportevenemang, bara turista på vackra platser mm mm.........
 
Då kanske man skulle kunna ha ett litet hus på landet OCH en husbil......hmm......man kanske skulle köpa lite trisslotter när man ändå är igång ;)
 
 
 
Helt klart är i alla fall att den dagen jag flyttar kommer jag inte sakna huset (som i och för sig är trevligt) däremot kommer jag att sakna trädgården.......och jag kommer nog aldrig att åka förbi här igen. För tänk om de nya ägarna rivet upp allt och gjort en "funkis-trädgård" eller nåt liknande......
 
Så tills vidare bor vi kvar i villan i stan och reser så mycket vi kan........så i morrn bär det av till Oslo på en snabbvisit (det var visst någon lastbilsmässa ....). Ska kolla in stan lite, var visst över 30 år sedan jag var där sist. Vart tar åren vägen?
 

6 kommentarer:

Marit sa...

Vakre bilder! Drømme er gratis, og hvem vet, kanskje finner du drømmestedet? :-)

Klem

Rosor och ruiner sa...

Vackra vyer, förstår att ni blir sugna på hus i såna landskap! Husbil låter mysigt, det drömmer vi också om! Men hus på landet blir det nog aldrig för mig, till gubbens sorg... Han vill men inte jag, jag vill ha nära och kunna cykla, inte vara så beroende av bil... Men visst är det vackert på landet!!

Kram Gunilla

lavendia sa...

Drömma kan man ju alltid. Vi har sommarstuga och egentligen skulle man nog ha en lägenhet då. Men i stugan är det bara skog, dvs inga odlingar. Så det går.
Den solnedgången kan man njuta av oavsett hur man bor.

Anonym sa...

Alltid roligt att drömma och fantisera. Just nu bor jag fantastiskt, men en dag vill jag nog bo i en mindre stad med närhet till allt och en liten trädgård som nästan alla hus här i UK har, även mitt i städerna.

Husbilen Credo sa...

Har man inte drömmar och fantasier blir livet lite tråkigt och ene handa.
Drömmar har man alltid en del förverkligas och en del hamnar bara som en dröm.
Så fortsätt drömma det är livets krydda.
Ha de gott!

Rost och rädisor sa...

Vackta bilder. Helt klart är att man kommer närmare naturen och upplever årstiderna intensivare på landet. Lycka till med vad än ni beslutar er för.
Anette