tisdag 21 januari 2014

Tisdagstema: rädsla

Rädsla - ja det var inte så lätt - jag är nog inte så rädd av mig egentligen. Förutom för ormar då, men dom hinner man ju aldrig fotografera och det är inte ormen som smiter.....¨
 
Men en liten rädsla jag har är när jag och mina damer går på promenad. Det är att möta något "vilddjur". Vi har mött älgar, rådjur, harar och en massa hästar, men vi har aldrig stött på de som jag fruktar mest, grävlingar och vildsvin.......MEN jag vet att de finns här i närheten.
 
 
Grävlingspår!

 
Damerna, Ester och Nitza, visar sin bästa "vilddjurssida" här när vi är i fjällen! Gissa om jag var rädd här för att möte en björn.......Man undrar ju hur mycket damerna skulle hjälpa till om vi stötte på nåt stort djur, de är ju inte så små själva, kanske skulle de kunna samarbeta och jaga bort besten. Jag hoppas vi slipper få veta det....
 
Fler rädda bilder finns det här.

12 kommentarer:

Violen sa...

Grävlingar och vildsvin är väl inte de djur man helst vill möta på promenaden! Hoppas du slipper!
Ha en bra dag!

Anonym sa...

Ja det finns ett och annat djur som man helst slipper träffa på sin hundpromenad. Får hoppas damerna klarar sig utan sådana möten, då menar jag även dig ;0)

Stare Ström sa...

Vore häftigt att möta lite vilddjur! Glöm bara inte kameran!

Monica o Jacob sa...

Vildsvin är vad jag är mest orolig att råka ut för, dom sliter ju sönder hunden med sina betar. Varg har vi haft men dom skrämmer mej inte.
Vilken härlig bild på tjejerna och dom skulle nog kunna ta för sej;-)
Ha det bra

Anneli - A'la Foto sa...

Jag hoppas också ni slipper få veta det för jag vill inte att någon ska komma till skada! Men grävling...jag håller med om att det är obehagligt att möta dem men så särskilt farliga är de väl ändå inte! Tror jag! :)

Underbara hundar och fina bilder!

Ha en fin dag!

lavendia sa...

Vildsvin vill jag verkligen inte heller stöta på. Och de kommer ju närmre och närmre.

Paula i pörtet sa...

Hej, något farligt vill man ju inte möta, då bör man sitta inne i en bil och titta, men jag tycker nog att de flesta vilda djur håller sig borta när man är ute med hund.

Eva Trillian sa...

Jo, det finn sju djur i det fria som man helst inte möter! Verkligen!

Freja sa...

Så vackra dina hundar är!

Mias Mix sa...

Fin bild på hundarna! Håller tummarna att du slipper vilddjuren. Jag har häst och rider ute i skogen nästan varje dag. Möter ofta djur, allt från rådjur, älgar, rävar, till de mindre trevliga som just grävling o vildsvin. Vissa gånger har jag varit riktigt rädd. En stor vildsvinsbjässe ca 1,5 meter lång och en meter hög kom rakt mot mig när jag var ute o plockade svamp en gång, ca 5 meter från mig. Har aldrig sprungit så fort! När jag rider sjunger jag alltid i skogen för att skrämma bort djuren med min falska stämma :)

Pumita sa...

Nja, vildsvin har jag nog ingen större lust att möta i verkligheten... passar mig alldeles perfekt att de är uppstoppade. ;) Klart damerna skulle jaga bort besten, de är ju hur tuffa som helst!

anemonen sa...

Nej bevare mig väl för att stöta på en vildsvinssugga med ungar.Det skulle inte jag vilja.