torsdag 24 februari 2011

Vinterglitter eller att förtränga en längtan......

Igår såg det ut som om någon hade slängt ut en jättesäck med diamanter över bygden. Oj, så det glittrade i solskenet! Lite svårt att fånga det på bild, men jag antar att flera av er har upplevt detsamma under denna långa vinter.......

Att förtränga en längtan..............det är väl det enda man måste göra för att orka. En längtan efter VÅREN förstås. Jag längtar tills jag kan visa färska vårbilder istället för sån här gammal "skåpmat".


Nej, nu ska jag jobba på med min "vår-förträngning". Under tiden ska jag njuta av att skid-VM börjar idag i Holmenkollen! Det ska bli kul och man hoppas ju förstås på en och annan svensk medalj!

6 kommentarer:

Christina sa...

Visst kan man njuta av vackra vinterscener, men nu har vintern varit så lång och kall, så nu längtar man verkligen efter vår! Vilken härlig vårbild du visar!
Ha det gott!
Christina

gittan sa...

Visst har vintern varit vacker. Häromdagen när solen strålade samtidigt som det stilla dalade små, små flingor var det som om luften glittrade därute - vackert, vackert... men nu vill vi ha lite variation i naturens färger eller hur ;P
Kram gittan

Menageriet sa...

Ja, ser man en sån fin bild, så kommer ju suget efter vår, förstås. Annars har jag ju inte något emot vintern, bara man slapp kylan och halkan och föör mycket snö. Hi Hi!
För att börja lite smått, så köpte jag lite nya krukväxter och blomfröm. T.o.m kassörskan på ICA tyckte det såg härligt ut med fröpåsarna.
Kan föreställa mig hur prinsessorna såg ut efter tårtkalaset. Kladdigt skägg? Vad är det för nå't?
Kramar från oss!

Lena/isklockan sa...

Ja, tänk när vi kan gå längst en vitsippsstig igen.....mmmmm vad härligt!

Men det är fint med lite snöglitter också :-))

Kram

Maria Thorbjörnsson sa...

Det e ju en jädrans tur att vi kan titta på arkivbilder..annars kunde man ju tro att det inte finns någon vår..så det e bara till att kämpa på..ha det..Maria

Lilla My sa...

Vilken tur att vi har årstider och varje årstid har sin tjusning men kyla gillar jag inte riktigt och speciellt inte när vi haft så länge kallt. Här är det ännu drivor av snö och -25 grader på morrnarna, inte kul!
Ha det bra
Lotta