tisdag 26 oktober 2010

Det är kallt nu.....

Idag var det rejält med rimfrost! Så vackert det är, även om blommorna inte ser så förtjusta ut!

Jag har jobbat en massa extra sista veckan. Tiden räcker inte riktigt till. Det blir bloggandet som tar "stryk", men nästa vecka är nog allt som vanligt igen.


Varvar med lite frostiga bilder från dagens promenad! Det är lite skönare att gå när marken är lite frusen eller skönare förresten egentligen menar jag renare. Lerpölarna är istäckta:-) Även hästskiten är frusen och inte lika bekväm att rulla sig i. Nu är det bäst jag förtydligar mig, om nu någon har missat det, att jag har två hundar!! Så det är alltså inte jag som rullar mig i hästskit;-)

Ikväll ska vi faktiskt gå på hockey. Maken fick tre toppenbiljetter av någon affärsbekant. Så det blir han och jag och lill-killen. De andra bryr sig inte. Ikväll är det HV-Modo.


Oj, vad oktober har gått fort! Men det är för att jag har jobbat lite mer än vanligt. Bättre att jobba mer den här årstiden. Så blir det ju lite sköna extraslantar till jul - vilket inte är helt fel i en fyrbarnsfamilj. Eller någon annan familj heller för den delen!


Vi har ju fått Citygross här i stan och vi har varit där. Bland annat så var vi ju på VIP-visningen, lill-killen och jag! Det stod en vakt i dörren och han kollade alla. Det var nämligen många som trodde att de hade öppnat för alla. Ni skulle sett lill-killen när vi kilade förbi och visade vår biljett och fick gå in;-))

Det var ju fräscht med en ny butik och mycket var väl billigt (öppningserbjudande), men jag tror inte att jag byter från ICA, som ju ligger mycket närmre till för mig. Men en sak som imponerade stort var det fina delikatessdisken, så där var vi i lördags kväll, efter lill-killens handbollsmatch, och handlade lite lördagskvällsmat. Mycket bättre än McDonalds;-)

Nej, nu ska jag dyka ner i stryktvätten hade jag tänkt mig. Står framför tv:n och stryker och så tänkte jag kolla på "svenska hollywoodfruar" från igår.  Snacka om skilda världar.............

7 kommentarer:

Susie på Stjärnarve... sa...

...och jag som var helt övertygad om att det var du som brukade rulla dig! *fniss, fniss*
Det var verkligen kyligt i morse, så jag rusade ut med Penny och kameran för att ta lite bilder. Men jhon hade så bråttomn att jag fick ta dom på tillbakavägen och då var det inte så frostigt längre.

Anonym sa...

Jag trodde också att det var du som gillade att rulla dig i en det ena och en det andra, fniss....
Men jag känner så väl igen det där med rullningen i allt möjligt illaluktande som våra kära vovvar gör. Kanske vovvarna gillar lukten, hmm....
Vilka helt underbara frostiga bilder du tagit. Det var det vackraste jag sett på mycket länge !
Hoppas du får det lite lugnare framöver och hinner hämta andan lite.
Kramar från Marie!

Rosor och ruiner sa...

Hihi, vilken tur att du förtydligade dig att du har hundar...! Trots att jag vet det så hann jag fnissa till när jag läste din mening :o)
Hollywoodfruar ja, vilket liv! Är inte avundsjuk faktiskt...

Britt sa...

Den hocky biljetten skulle min dotter inte tacka nej till hon gillar nämligen modo//Britt

syren sa...

ja citygross har vi oxå sen ett tag i stan, men d hade bara en massa bra erbjudanden i början, inte sen...jag hålle rmig till ica, även om man får säg att kött o fiskdisken är jättefin på citygross.
härliga frostiga bilder, så kallt har d inte blivit här ännu, 9 grader idag - å regn. hellre torrt o minus om jag får välja.
treevlig helg!

Merja sa...

Trots att det är kallt och ryggigt, så blir det bra vackert!

anemonen sa...

Åh så vackra blåklockorna var når de var frostiga. Tjusigt!