måndag 3 maj 2010

Tack, tack, tack - ni är bäst!

Tack för allt stöd och alla underbara kommentar och mail som jag fick med anledning av mitt förra inlägg! Tänk vad skönt att veta att det finns andra "konstiga korkeksmänniskor" i vårt land. Här i området finns inte så många nämligen ;-)

Jag tycker det känns bättre bara man får skriva ned sina tankar ibland. Det känns lite som om dom lämnar huvudet då. Tills nästa gång man är på "det humöret".........

Idag skulle vi ha gått på valpkurs, men tyvärr har lill-tjejen fått kennelhosta. Hon är pigg och som vanligt men hon "hostar", det låter som om hon har satt något i halsen. Det började i går eftermiddag. Hon är ju vaccinerad så hon får ju mildare symptom än en "ovaccinerad" hund. Blir det för slemmig i halsen så ger man dom Bromhexin hostmedicin, samma som vi människor kan ta alltså! De viktigaste är ju alla de inte får träffa andra hundar då det smittar lätt. Ester är det ju redan "kört" med, återstår att se om hon också börjar hosta.

Nu vill jag önska er alla härliga, "konstiga" bloggvänner en riktigt härlig dag. Min dag blir lugn och skön. Efter en natt med dålig sömn (sjuka "barn" ni vet) så har man inte världens bästa energi, men solen skiner ute och jag tror banne mig att solen skiner i mig också! Det var allt på tiden ;-)

Kram från


6 kommentarer:

gittan sa...

Skönt att hör att solen tittat fram igen! Här går jag som en zombi under min korkek idag och kämpar med tröttheten. Det är tufft att vara tonårsförälder!!!
Vi korkeks-människor är väl utspridda över vårt avlånga land för att omvärlden ska få något att prata om "skrattar"

Fy för kennelhost, det fick dotterns lilla tjej också och hon har hostat i en evighet tycker jag. Hostnmedicin vette sjutton om Sandra fick något råd om att ge? Det ska jag banne mig kolla upp.
Ha en fin dag / kram gittan

trädgårdsdrömmar sa...

Hej. Låter bra att du börjar se solen igen och känner dej gladare.Hoppas din lilla vovve blir pigg och kry sen också.Ha en bra dag.

Cyrran sa...

Long time, no see (mer än på facebook då)! Var tvungen att läsa ikapp här på din fina blogg. Korkeksmänniskor finns det överallt, bara det att det finns olika sorter. Jag gör tvärtom och jobbar för mycket vilket inte heller är bra och det har jag fått höra av omgivningen istället. Summa sumarum är nog att vad man än gör så pratar folk! Så länge du mår bra så strunta i vad folk tycker (och vilken lycka för dina barn att du har funnits där för dem när de kommer hem från skolan och när de var mindre). Jag minns vilken lycka det var att komma hem medan min mamma fortfarande bara jobbade på sommrarna, doften av nybakade bullar och nylagad mat... Det är det inte många barn som får uppleva idag! Tyvärr.
Kram på dig och hoppas att solen fortsätter att skina hos dig (både ute och inne).
/Cyrene

Knatten sa...

Jo jag har ju oxå barn som hostar. Det är iiiinte kul när dom håller på o håller på.
Ha det gott o tur att du känner dej piggare. /Knatten

Mimi sa...

Skönt att höra att du kunde ta det lite lugnare idag. Själv har jag haft en jäklig dag, med just en massa "måsten". Men månne inte morgondagen är bättre sen igen!
Hoppas valpens hosta snart blir bättre, och att Ester inte börjar också. Hälsn Mimi

Petit Eyekiss sa...

Härligt att du är på banan igen!
som min mamma sa:
"Det är aldrig så mörkt att det inte kommer en dag efteråt"
Livet är så, upp och ner.
Hoppas att både hund och barn kryar på sig, och att du fortsätter att vara "fit for fight"
Kram
Elisabeth