torsdag 8 april 2010

Girls just wanna have fun.........

Ja, det kan man tro i dessa dagar............här är fullt ös på mornar/förmiddagar.Man skulle väl filmat istället för att fota........."Ok, storasyster ..........jag ger mig!"

Själv börjar jag tycka det är rätt "fun" ute i trädgården. Det blommar mer och mer lökar för varje dag och man fryser inte fingrarna av sig när man pillar i jorden. Rosorna behöver jag inte heller klippa i år - det finns andra som har hjälpt mig med det - tack Cinitza (hmmmm)

Som ni ser är vi två som älskar lavendel - fast på lite olika sätt!


13 kommentarer:

Unknown sa...

Så härligt med djur! Det livar upp. Lavendel det är mysigt men hos mig är det svårt att hitta en tålig sort som vill komma igen. Kram

The Secret Garden sa...

Hihi ja vad härligt med hundar! Själv har jag ju tre busiga labradorer. Nu när det börjar tina upp så springer de så det stänker. Riktiga blötdjur är de, ser de en vattenpöl så vill de gärna busa i den.
Lavandel är favorit för mig också.

Ha det gott!

Ditt och Datt (Menageriet) sa...

Ha Ha!
På sätt och vis avundas jag Dig INTE! Jag kan tänka mig hur dom ser ut när dom kommer in.
Där har du fått en ovärderlig trädgårdshjälp i år.
Härliga bilder och JA TACK, gärna en film på de goá vovvarna.
Ha en skön torsdag!

Pumita sa...

Ojoj, här var det full fart! Både på videon och i verkligheten. Klen tröst kanske men det går över. ;) Och det är först när Ester tar fram benvärmarna och solbrillorna som du behöver bli orolig... =)

Gela sa...

Vad härligt det såg ut med de busande hundarna. Snart har vi en egen att hålla reda på ser fram emot det. Ha en fin kväll/Gela

Maria Thorbjörnsson sa...

Åh va gått att se dina töser fara runt i trädgården..blir många glada skratt kan jag tänka mej..
Ha det,..Maria

Monica sa...

Oh jag som inte varit inne hosdej på länge har missat din lilla nya,,är det jobbigt tro att bli storasyster,,och hur jobbigt är det med en hund till? Jag funderar ju ibland på en till?? Därför får jag ju följa dej och dina två tjejer för att se om jag vågar ge mej på en till,,mysigt verkar det vara!
Ha en bra kväll kram Monica

Ninne sa...

Ja vilket bus o liv. De är härliga och jag förstår att glädjen med dem överbrygger allt jobbet.
Ha det gott Ninne

IreneL sa...

Kul att få se bilder på de härliga hundarna! Förstår att det är full rulle :) Vore kul att se dom på film också!
Ha det bra nu! / Irene

Maria sa...

Så skoj de ser ut att ha och lavendeln slipper du visst klippa i år med sådan hjälpreda.

Britt sa...

de ser ut att ha riktigt roligt tillsammans. Jag är ledig i helgen och hoppas att vädret skall bli bra så jag kan vara ute och hålla på//Britt

karina sa...

Hejsan!
Här är en som gillar lavendel också, men efter nerklippningen i går så får det inte bli mer av den varan i trädgården mer. Jag sparade bara några buntar om någon inte skulle ta sig, men visst är det vackert med lavendelblom och i min kalkjord stortrivs de. Förstår att du har roligt när du ser dina hundar tillsammans och här blir det till att njuta av lammen i hagarna nu i vår. Brukar ta cyklen och bara stå och njuta av dem i hagarna och ett och annat kort blir det taget, men mest bara ögonfröjd. Ha det gott, Karina.

Ragnvi sa...

Morning! Härlig hjälpreda du har i blomlanden...fniss! Här är fortfarande alldeles för mycket snö så jag kommer inte åt dom!
Mitt ben...diskbråck och misslyckad operation...ischiasnerven i kläm...
Kramen!
Ragnvi