torsdag 26 mars 2009

Jag kapitulerar.........

Det har väl inte undgått någon, som läser mig blogg att jag är allt annat än glad över veckans bakslag på våren..............Kallaste nätterna på hela vintern har vi upplevt här på berget och det är nog den största snömängden också!
Men solen skiner från en klarblå himmel och det är strålande vackert...........Här är några bilder från morgonens promenad.....
Rimfrost på gren, tagit med min teknik "håll handen bakom och dra bort den fort". Funkar ju jättebra! Himla nöjd med att jag kom på den "tekniken".

Enbär


Haren gick på skaren.Lite vinterglitter.


Vackra hängen på hasselgren.
Men jag längtar fortfarande efter den sköna vårvärmen och alla vackra vårblommor!

*************
Så fick jag en utmärkelse från Veronica med bloggen Mitt liv i Toscana. En mysig blogg som jag tycker ni ska besöka om ni inte redan gjort det!
Som vanligt skickar jag den vidare till ALLA mina bloggvänner!

8 kommentarer:

Pumita sa...

Underbara bilder! Gillar speciellt björken och enbären. Du har visserligen rätt... det blir inte bättre av att tycka illa om vinterns återkomst men jag lyckas inte intala mig själv att jag gillar den. ;)

Pumita sa...

Äh, hassel var det, ser jag nu.

gittan sa...

"Skrattar gott" åt din teknik =DDD Men vad sjutton, alla sätt är bra utom de dåliga! Jag får kanske lägga den på minnet för ibland håller man på att bli knas när fokus inte alls är där man vill. Härliga bilder men som jag sagt så många gånger förr, bara för att det är vackert behöver man inte vilja ha det hos sig. Hoppas verkligen det är sista rycket nu!

Malin sa...

Inget ont som inte har något gott med sig. Vilka fina bilder! :-) Vi har också haft ett bakslag de senaste nätterna med 10 minus. Brrr....

@nemonen sa...

Här har du en till som hatar snön och kylan som kom. Jag tänker på de växter som har börjat titta upp ur jorden. Fina bilder du tagit. En bild på hassel har jag också i mitt nya arkiv. Så fina sprängfyllda hängen som jag nyser av om jag rör dem. Men det struntar jag i för jag vill ha vår.

Pialotta sa...

Vintern hänger på ett tag till eller i alla fall eftervinter.. Kom nyss ut från Bio och då stelnade jag till än en gång.. det kom något vitt från himlen i gatlampornas sken.. o jag bor i Skåne;-)
Ha de gott.. kram på dig o du baka du mina småkakor de är kalasgoda:-)

Fia sa...

Wow, det är ju helt fantastiska bilder!

Veronica sa...

Men snygga bilder även om vädret inte är vad vi önskat!!
=)