måndag 14 september 2009

Crazy Hat Day

I morgon är det Crazy Hat Day i Tobbes skola. (Om nån har missat det så går han i en engelsk skola här i stan och de flesta lärare är engelska eller amerikanska.) Så i helgen har det pysslats lite och här är resultatet, blev lite amerikansk cowboy kombinerat med engelskt te.
Vad tycks? Sonen är helnöjd och det är ju huvudsaken!
Helgen har varit ok, trots ryggskott, men kommer man bara igång så går det. Fast några häftigare aktiviteter har det för inte varit tal om. En runda på stad blev det. Vi brukar ta med Ester och gå på stan för att hon ska få träna på det. Inte kan man bara vara en "skogshund"!

Idag känns det annorlunda i ryggen, så kanske kanske är det på väg bort - "skottet". Nån afrodans vågar jag mig inte på idag i alla fall............det är ju lite surt att missa det, men man får väl tänka sig för litet.

Idag är det blå himmel och vindstilla äntligen. Snart dags för hundpromenad. Hon måste bara vakna först - Ester!

Ha en bra dag!

5 kommentarer:

Lillebeth sa...

Å fy, har du ryggskott. Det är det värsta jag vet. Men du tycks ta det med ro. Jag avskyr att vara rörelsehindrad så att säga.
Hatten kommer säkerligen att göra stor succe. Kul!

LottaM ..ღ sa...

Åh, vilken kul hatt, hoppas du blir bättre från "ryggskottet" för det är väl ingen ny växt som heter så, hi hi hi ....
Krya på dig!
Ha de gott! Kram LottaM

Livsnjutaren sa...

Vilken rolig hatt!!!

Krya på dej från ryggskottet.

Ha en bra vecka!

Ragnvi från jobbet... sa...

Men hej! Hoppas ryggen blir bättre för var dag som går! Inte roligt med ryggskott! När jag får mina är jag totalt hjälplös...suck!
Har läst ikapp en del hos dig... Trevlig läsning om dig! Briljant!
Superskön hatt ni fixat du o sonen!
Kramen!
Ragnvi

Veronica sa...

Hahaha vilken hahatt..... såg den på facebook =) Synd att din rygg inte höll, den är banne mig inte kul att ha ont i ryggen. Vila och se idol ikväll och du kanske lite värme och en kopp te inte skulle sitta så illa =)