lördag 25 april 2009

Musikfoto - ett flicknamn.

Mitt val till musikfoto den här veckan blir ännu en gammal goding. Denna vecka är det Tom Jones, som får hjälpa till. Ingen favorit precis, men många av hans låtar är ju jättebra och så har han ju faktiskt en härlig röst..................det "andra" han har kan vi väl hoppa över.....


Är det någon som gillar allt det där "andra" med Tom Jones så kan ni ju kolla här i stället;-)Den här låten har också en liten historia med sig...........för ett par år sedan var jag med maken på en invigning av en lastbilsverkstad. Det var dukat i rena Nobelstil i verkstan och över 300 personer där. Underhållningen hölls av ett gäng som gjorde covers och imitationer......däribland av Tom Jones. Vad händer när han sjunger Delilah tror ni, jo han stövlar ut i publiken och går fram till MIG och sjunger "bara" för MIG.........................bilden får symbolisera min ansiktsfärg vid detta tillfälle............


Jag har inga röda pioner annars skulle jag väl lagt in en röd pion i stället. För sån uppmärksamhet är jobbig och pinsam tycker blyga jag............

Fler musikaliska bidrag finns det här.

*************

Nu väntar en härlig dag i trädgården.................igår var det grillpremiär och det lutar nog åt grillning i kväll också.............lika bra att passa på!

Ha en fin helg!

12 kommentarer:

Mia sa...

Och NATURLIGTVIS var jag tvungen att kolla den andra videon...! Härligt minne du har, det är bara att suga åt sig *L*

Marie Höglund sa...

Tjuren! Ja denna låt har snurrat mycket hos mig. Gillar honom skarpt, fortfarande, bara jag slipper se honom ;-) Ha en fin lördag.

sinneskatten sa...

Den historien går inte av för hackor, kul!
Det är nått visst med Tom Jones

Anna sa...

Underbart..härlig historia med du..ha ha..kul kul...mmmmm nu är det härligt du..man blir ju så glad av sol o vår..aha sonen går på promenaden...ja men du vet rätt som det är kommer Louise..:)

rajson sa...

Detta var nog låten som ploppade upp först hos mig!Kul att ngn ville välja klassikern.
Kul historia, du har nog ngt som drar!
Fortsätt och njut av solen!

Gunilla sa...

Visst gillar jag honom. Han sjunger ju bra.Fantastisk fin ros.

Ha en fin Lördagskväll med grillat.:o)


Gunilla

Anonym sa...

Jag gillar den första versionen bäst... En rolig liten story, jag förstår att du blev röd! Varför finns det aldrig någon som fotar i sådana tillfällen?

Anonym sa...

Jag måste erkänna att jag hörde denna låten förra sommaren på en kareokebar i turkiet. Den är ganska skön faktiskt.

Jag vet faktiskt en låt med ditt namn i. Den heter i magen på Anette. Dom som sjunger heter räserbajs och är ett gammalt punkband från alingsås. Sök på youtube så kan du höra den ;)

eva b sa...

Håller med dig! Härlig låt, härlig röst, men resten lämnar jag till andra! Gillar din lilla berättelse till! Finessen med musik foto! Man får lite mer...!

Pialotta sa...

Nä så pinsamt.. kan tro du var röd som rosen, men samtidigt kul att de valde just dig.
Den tjuren från Wales har jag lyssnat på mycket och låten oxså. Bra val.
Ha de gott/Pialotta

foto CHIP sa...

Åh så festligt och roligt ditt inlägg är och med denna nostaalgimusik. Visst är han bra Tom Jones ... på sitt sätt och beundransvärt trogen sin fu trots sin "symbol"-stämpel :)

Sallys Planet sa...

Ja, hu, så pinsamt - jag hade också blivit röd som en ros. Härlig tolkning!

Kram från Sally